Levering met PostNL
Gratis verzending vanaf €49,00
Achteraf betalen met Billink
Review Logo8.3 @ Kiyoh
Webshop Keurmerk
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Levering met PostNL
Gratis verzending vanaf €49,00
Achteraf betalen met Billink

Ciano Aquarium Emotions Nature Pro 120

Productomschrijving
Ciano Aquarium Emotions Nature Pro 120 Een prachtig aquarium en meubel. Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Het Aquarium wordt compleet geleverd inclusief filter, verwarming en verlichting. Let op bij het aquarium deze heeft een melkglas achterruit, een poster achterwand is bij dit aquarium niet mogelijk, enkel zonder achterwand of een 3D ach...

Ciano Aquarium Emotions Nature Pro 120

Een prachtig aquarium en meubel. Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Het Aquarium wordt compleet geleverd inclusief filter, verwarming en verlichting. Let op bij het aquarium deze heeft een melkglas achterruit, een poster achterwand is bij dit aquarium niet mogelijk, enkel zonder achterwand of een 3D achterwand welke in het aquarium geplaatst moet worden.

Aquarium bevat:

  • LED-verlichtingssysteem CLE120 Ciano (36W – 38VDC),
  • LED.convertor (30-40VDC)
  • Biologisch filter CFBIO250 Ciano
  • Waterpomp 550 l/h
  • Verwarming 200 W
  • WATER CLEAR & PROTECTION
  • WATER BIO-BACT
  • WATER FOAM 30 PPI

Bestellen: Kies de gewenste kleur van het aquarium, optioneel verkrijgbaar bijpassend meubel, kies de gewenste kleur. Wanneer u enkel het aquarium wilt kies dan voor "Enkel Aquarium" Wilt u alleen het meubel bestellen kies dan voor "Enkel het Meubel"

***Levering op Afspraak:

Dit aquarium en/of meubel kan niet zomaar verstuurd worden met bijvoorbeeld PostNL. Hiervoor schakelen wij onze eigen chauffeurs in welke het artikel persoonlijk aan u komen bezorgen. Hiermee voorkomen wij schades en kunnen het artikel leveren wanneer u het uitkomt. In het weekend of zelfs in de avond. 

U kunt het aquarium en/of meubel bestellen, wij nemen contact met u op wanneer wij deze kooi mogen bezorgen. Wilt u liever alvorens de bestelling te plaatsen weten wanneer wij deze bezorgen? Stuur ons dan gerust een mailtje naar [email protected] Geef ook aan wat uw woonplaats is. 

Wij bereken geen bezorg kosten voor Nederland en België

De getoonde prijs is de daadwerkelijke prijs voor het aquarium en/of meubel, geen kosten achteraf zoals bezorgkosten of bestelkosten. Wij bezorgen in Nederland en België, alsook op de waddeneilanden. 

Betaal bij aflevering.

Liever betalen wanneer wij het artikel komen leveren? Dat kan, de factuur kan contant betaald worden of per pin (Onze pinautomaten werken helaas alleen nog in Nederland, in België is het alleen mogelijk om contant te betalen) Wanneer u hier gebruik van wilt maken stuur ons dan uw adresgegevens productnaam en gewenste kleur welke u wilt bestellen. Mail: [email protected]

Wilt u achteraf betalen? Dat kan enkel via de website via onze betaalprovider Billink. 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Dit heb je zojuist bekeken