• Aquatlantis Aquarium met Meubel Fusion 200 zwart

Aquatlantis Aquarium met Meubel Fusion 200 zwart

Het aquarium van Aquatlantis de Fusion 200 is een aquarium met lengte van maar liefst 200 cm! Dit gigantisch aquarium is van hoge kwaliteit en voorzien van 2 BioBox 3 filtersystemen.
Artikelnummer:
0004808A
Levertijd:
2 - 4 werkdagen
Reviews:
€2.199,00
Incl. btw

Aquatlantis Aquarium met Meubel Fusion 200 zwart

Het aquarium van Aquatlantis de Fusion 200 is een aquarium met lengte van maar liefst 200 cm! Dit gigantisch aquarium is van hoge kwaliteit en voorzien van 2 BioBox 3 filtersystemen. Deze binnenfilters zijn krachtig genoeg om je aquarium te filteren, een extra filter toevoegen is overbodig. Het verwarmingselement zit verwerkt in de filter. Dit model heeft een inhoud van 840 liter. Het aquarium is voorzien van LED verlichting 2 x 88 watt.

Het aquatlantis meubel is voorzien van een greeploos design de deuren hebben een Push-to open systeem. Het meubel van deze Fusion 200 hebben een plank dikte van 40 mm welke een zeer robuust uiterlijk geven, het meubel is ook verkrijgbaar met 18 mm planken, mocht u deze liever willen ontvangen neem dan even contact op met onze klantenservice.

Gratis bezorging door ons eigen chauffeur.

Dit aquarium met meubel wordt gratis bezorgd door geheel Nederland en Belgie. Wij gaan een stapje verder wij bezorgen dit aquarium niet voor de deur maar plaatsen deze ook waar u deze wilt hebben. Het is niet mogelijk om met dit aquarium een trap op te gaan hiervoor zijn de afmetingen en het gewicht te groot. 

Om het aquarium bovenop het meubel te plaatsen is minimaal 4 man vereist, onze chauffeur zal hierin ook helpen en vragen wij aan u, of u 3 personen extra kan regelen om hierin te assisteren.

  • Extra service: Verpakkings materiaal zal retour worden genomen. 


Totalen Afmeting: 200 x 60 x (H) 153 cm

  • Afmeting Aquarium: 200 x 60 x (H) 70 cm
  • Afmeting Meubel: 200 x 60 x (H) 83 cm


De getoonde prijs is voor een complete set Aquarium met Meubel, wil je alleen het aquarium of juist alleen het meubel ontvangen zijn deze ook los te verkrijgen neem hiervoor even contact op met onze klantenservice.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen