Levering met PostNL
Gratis verzending vanaf €49,00
Achteraf betalen met Billink
Review Logo8.3 @ Kiyoh
Webshop Keurmerk
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Levering met PostNL
Gratis verzending vanaf €49,00
Achteraf betalen met Billink

Exo Terra Aztec Terrarium 30 x 30 x 45 cm

Exo Terra Aztec Terrarium 30 x 30 x 45 cm
Productomschrijving
Exo Terra Aztec Terrarium Het Exo Terra glasterrarium is de ideale behuizing voor reptielen en amfibieën ontworpen door Europese herpetologen. De vooraan openende deuren vergemakkelijken het voeren en onderhoud. Een speciaal ontworpen sluiting voorkomt ontsnappen en de deuren kunnen afzonderlijk geopend worden. De volledig uit staalgaas bestaand...

Exo Terra Aztec Terrarium

Het Exo Terra glasterrarium is de ideale behuizing voor reptielen en amfibieën ontworpen door Europese herpetologen. De vooraan openende deuren vergemakkelijken het voeren en onderhoud. Een speciaal ontworpen sluiting voorkomt ontsnappen en de deuren kunnen afzonderlijk geopend worden. De volledig uit staalgaas bestaande bovenzijde laat UVB en infrarood door, en kan in zijn geheel worden weggenomen en vergemakkelijkt het inrichten en onderhoud.

Aan beide achterzijden van het draadrooster zijn vijf afsluitbare ingangen voor snoeren en buizen voor het gebruik in het terrarium van Heat Wave Rocks, Waterfalls, sensoren, enz.. Door de verheven terrariumbodem kan een substraatverwarmer onderaan worden aangebracht om een deel van het grondoppervlak te verwarmen. De extra hoge voorruit is ideaal voor een dikke bodembedekking (gravende reptielen), een watergedeelte (paludarium) of het aanbrengen van een Exo Terra Reptile Den. De natuurlijke achterwand is in dezelfde kleur als de andere Exo Terra decoratiematerialen (Water Dishes, Waterfalls, Heat Wave Rocks, enz.) en biedt extra klimmogelijkheden.

Afmetingen: 30 x 30 x (H) 45 cm

  • De getoonde afbeelding is een inspiratie foto van een compleet ingericht terrarium in de Aztec product reeks. Bodemsubstraat, beplanting en inrichting, alsook de Compact top lichtkap kan optioneel worden aangekocht.
  • De Aztec Achterwand wordt wel bij het Terrarium geleverd.

Gratis levering in Nederland en België

Productspecificaties

Artikelnummer
33/PT2591
EAN
0015561225915

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Dit heb je zojuist bekeken