• Beeztees Vogelkooi Big Sonia Open mocca
  • Beeztees Vogelkooi Big Sonia Open mocca

Beeztees Vogelkooi Big Sonia Open mocca

Vogelkooi Big Sonia is een leuke vormgegeven vogelkooi, welke makkelijk is schoon te maken door de uitschuifbare lade.
Artikelnummer:
206657
Levertijd:
1-2 werkdagen
Reviews:
€59,95
Incl. btw

Beeztees Vogelkooi Big Sonia Open mocca

Vogelkooi Big Sonia, open model, is een leuke vormgegeven vogelkooi, welke makkelijk is schoon te maken door de uitschuifbare lade. Tevens kan het dak worden opengezet om zo een vrije zitplaats voor uw vogel te creeren. Inclusief zitstokjes en drink en voederbakjes. Te combineren met de metalen vogelkooistandaard Bob 3 en Jason. Kleur: mocca

Afmetingen: 54 x 34 x (H) 74 cm

Onze vogelkooien zijn van hoge kwaliteit, zo is de tralies behandeld met een niet giftige poedercoating. Het is niet te voorkomen dat je vogel zal knagen aan de tralies daarvoor verkopen wij alleen vogelkooien die zijn behandeld met een niet giftige poedercoating.
 
Wanneer je de vogelkooi hebt uitgekozen hebben wij ook een groot assortiment aan vogelspeelgoed. Hang niet teveel vogelspeelgoed in de kooi. Wij adviseren om zeker een speeltje te hebben met natuurlijk hout zodat je vogel hier aan kan knagen.

Koop een vogelkooi met onderlade, de onderlade kan uit de kooi worden geschoven zodat je deze makkelijk kan schoonmaken. Dankzij deze onderlade kan de vogel niet wegvliegen en hoef je de vogel niet steeds te verplaatsen bij het schoonmaken. Zorg voor een schone laag schelpenzand. Schelpenzand bevordert de hygiëne in de vogelkooi. Ook verkrijgbaar in een frisse anijs geur.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen