Aanbieding: Krabpalen voor grote katten nu goedkoop bij PetsGifts

  • Geplaatst op
  • Door Martijn Knuiman
Aanbieding: Krabpalen voor grote katten nu goedkoop bij PetsGifts

Bij PetsGifts koop je niet alleen goedkoop een krabpaal, je haalt ook kwaliteit in huis. Met een ruim assortiment voor de grote kattensoorten zoals de Maine Coon en de Ragdoll, is PetsGifts de juiste plaats om een krabpaal voor zware katten te kopen.

Aanbieding: Krabpalen voor grote katten nu goedkoop bij PetsGifts

Katten krabben om verschillende redenen, of het nu gaat om geur achter te laten of hun territorium te markeren, zodat de kat zich in huis veilig voelt. Bovendien krabt een kat ook als er spanning of stress bij het beestje zit.

Waarom krabben katten aan meubels?

Het is uiteraard de bedoeling dat de kat niet aan de meubels of gordijnen gaat krabben. Dit kan je voorkomen door (gladde) lakens te leggen op plaatsen waar ze veel aan krabt. Als je dan ook begint met het plaatsen van een krabpaal op diezelfde plek en de kat langzaam leert daaraan te krabben, gaan de meubels een stuk langer mee. Zodra de kat geleerd heeft om te krabben aan de krabpaal, kun je deze verplaatsen naar een plek in huis, waar dat voor jou beter uitkomt.

Krabpaal aanlokkelijker maken voor de kat

Mocht de kat niet direct naar de krabpaal gaan, kan je kattenkruid of catnipspray gebruiken, zodat de krabpaal zo goed als onweerstaanbaar wordt voor de kat. Daarnaast kan je ook op andere dingen letten. Kijk bijvoorbeeld of je kat liever verticaal of horizontaal krabt en zorg voor een goede hoogte, zodat de kat zich kan uitstrekken tijdens het krabben. De juiste krabpaal laat zich kennen door stabiliteit en de juist stof (vooral Sisal is uitermate geschikt voor een kat om te krabben).

Welke krabpaal koop ik voor mijn grote kat?

Krabpalen voor grote katten zijn speciaal gemaakt om die stabiliteit te waarborgen. Sisalstammen van op z’n minst 12 cm in diameter worden dan ook geadviseerd bij deze krabpalen. Zodoende heb je een stevige krabpaal die wel tegen een stootje kan en weinig kans heeft tot omvallen. Zorg voor veel plateaus en/of hangmatten, maar houdt er ook rekening mee dat deze katten niet graag springen, maar veelal klimmen. Bij PetsGifts koop je niet alleen goedkoop een krabpaal, je haalt ook kwaliteit in huis. Met een ruim assortiment voor de grote kattensoorten zoals de Maine Coon en de Ragdoll, is PetsGifts de juiste plaats om een krabpaal voor zware katten te kopen.

Kies voor de krabpalen van PetsGifts, die nu in de aanbieding staan voor scherpe prijzen en als je ze voor 15:00 uur besteld heb je ze nog de volgende dag in huis.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »