Beste middel tegen teken bij je hond

  • Geplaatst op
Beste middel tegen teken bij je hond

Wanneer je veel wandelt met je hond in bossen is het belangrijk om je hond goed te beschermen tegen teken. Het merk Trixie heeft het beste middel tegen teken, geen druppels of andere dure pipetjes maar gewoon een hondenjasje of een bandana om de nek van je hond.

Beste middel tegen teken bij je hond.

Wanneer je veel wandelt met je hond in bossen is het belangrijk om je hond goed te beschermen tegen teken. Het merk Trixie heeft het beste middel tegen teken, geen druppels of andere dure pipetjes maar gewoon een hondenjasje of een bandana om de nek van je hond. Deze artikelen beschermen je hond tegen teken, muggen, vlooien, mieren en vliegen. Insect Shield is ontdekt in Amerika waar de eerste testen werden gevoerd op militaire kleding. Daar bleek het textiel welke was behandeld met Permethrin perfect te werken. De militairen hebben geen last meer van teken. Daarnaast is Trixie gaan samenwerken om ook de honden te kunnen beschermen, daar zijn geweldige producten uit gekomen welke 100% bewezen werkt voor je hond, het product is niet alleen veel voordeliger dan vlooiendruppels of pipetten tegen teken, de artikelen zijn nog eens veiliger voor kinderen en ouderen.

 

Hoe werkt de Insect Shield van Trixie?

De producten van Trixie Insect Shield maken gebruik van een werkende stof genaamd Permethrin, deze stof is verwerkt in het textiel, niet giftig voor mensen, kinderen of ouderen. Zeker niet giftig voor je hond en de producten gaan 25 wasbeurten mee. Simpel gerekend als je de producten iedere maand zou wassen gaan ze ruim 2 jaar mee. Echter in de winter heb je geen last van teken als je die tijd eraf haalt kan het product wel 4 jaar mee. Het is een eenmalige aanschaf de producten beginnen al vanaf €11,95. Met de Trixie Insect Shield producten bescherm je niet alleen je hond maar bespaar je enkele honderden euro!

 

Bestel jou Trixie Insect Shield producten bij PetsGifts

In onze webshop vind je de Trixie Insect Shield Bandana, deze mag om de nek van je hond en is verkrijgbaar in de juiste halsomvang van je hond. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om je hond te voorzien van een hesje, dit hesje is gemaakt van comfortabel textiel wel een goed ademende functie heeft, daarvoor ook geschikt voor de warme dagen. Deze hesjes zijn ook per maat te bestellen en is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Ben je benieuwd naar de producten van Trixie Insect Shield? Bekijk onze producten hier.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »