ClickCease De beste anti-vlooien en tekenmiddelen voor huisdieren - Pets Gifts
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch

Door Stefan Molders | Molders Media

De beste anti-vlooien en tekenmiddelen voor huisdieren

Anti-vlooien en tekenmiddelen voor hond

Hier bij Petsgifts.nl beschikken onze klanten steevast over de mogelijkheid om anti-vlooien en tekenmiddelen voor hond aan te kopen. We hebben een zeer kwalitatief assortiment samengesteld met daarin de beste anti-vlooien en tekenmiddelen voor hond. Door gebruik te maken van deze middelen zorg je er voor dat je hond tijdens bijvoorbeeld een vakantie prima is beschermd tegen mogelijke aandoeningen. Daarnaast is het ook mogelijk om in onze webwinkel een speciale tekenpen aan te kopen. Wanneer je hond wordt gebeten door een teek en er nog een stuk van in de huid van je viervoeter is blijven steken is het belangrijk om deze zo snel mogelijk met behulp van een pen te verwijderen. Het in huis halen van een speciale tekenpen is dan ook absoluut aan te raden.

Anti-vlooien en tekenmiddelen voor kat 

In het aanbod van onze webwinkel is een ruim assortiment aan anti-vlooien en tekenmiddelen voor katten terug te vinden. We hebben er voor gekozen om gebruik te maken van enkele van de beste merken die er op de markt terug te vinden zijn. Een bekend voorbeeld van zo'n merk is bijvoorbeeld Frontline. Dit merk beschikt over prima anti-vlooien en tekenmiddelen voor kat en hond. Daar komt bij dat deze ook nog eens aangekocht kunnen worden tegen een zeer scherpe prijs. Frontline anti-vlooien en tekenmiddelen voor kat beschikken steevast over het zogenaamde component Fipronil die er voor zorgt dat parasieten bij contact meteen worden gedood. Op deze manier verzeker je, je kat tijdens bijvoorbeeld een vakantie steeds van een prima bescherming tegen parasieten.

Snelle vaststelling van de ziekte van Lyme

Het is algemeen bekend dat niet alleen mensen, maar ook dieren zoals honden en katten de ziekte van Lyme kunnen krijgen. Deze aandoening wordt overgedragen door teken die de zogenaamde Borrelia bacteriën met zich meedragen. Het is zeer belangrijk om deze aandoening na de beet zo snel mogelijk vast te stellen. Omwille van die reden raden we onze klanten dan ook graag aan om een speciale Beaphar Test in huis te halen. Een dergelijke test zorgt er voor dat binnen een tijd van 10 minuten kan worden aangegeven of je favoriete huisdier al dan niet is geïnfecteerd. Een snelle vaststelling van deze aandoening is hoe dan ook bijzonder belangrijk omdat de symptomen zeer uiteenlopend kunnen zijn en de ziekte daardoor moeilijk vast te stellen is door een dierenarts. Hoe dan ook, een test in huis halen is beslist interessant wanneer je een reis naar het buitenland overweegt.