De krabpaal Lucky Bastard Skyline 185 van PetRebels

  • Geplaatst op
De krabpaal Lucky Bastard Skyline 185 van PetRebels

Zoek je een krabpaal die stabiel, groot en hoog is? Dan is er de Lucky Bastard SKYLINE 185 die er echt uitknalt! Bijna alle elementen zijn dubbel nl. 2 ladders, 2 hangmatten, 2 grote slaapruimten en nog veel meer! Het is gevarieerd en rijkelijk ontworpen. Het centrale punt is de horizontale krabplank die de kat kan van alle kanten kan benaderen. Het is 1 groot succesvol kunstwerk. De SKYLINE 185 is geschikt voor alle katten

De krabpaal Lucky Bastard Skyline 185 van PetRebels

Als je een kwalitatieve krabpaal zoekt is de PetRebels Lucky Bastards Skyline 185 echt een aanrader, het is een dure krabpaal maar de kwaliteit is extreem hoog. Te bedenken dat er een pluche kwaliteit wordt gebruikt van 500 grams, ter vergelijking wordt er bij budget krabpalen slechts 80 grams pluche gebruikt. Het is een feit wanneer het pluche dikker is zal de krabpaal langer mee gaan. Wanneer je kijkt naar de sisalpalen zijn deze voorzien van een ABS kunststof koker en sisaltouw bekleed met 5 mm sisaltouw. Het sisal zit verlijmd zodat je kat gerust kan krabben zonder dat het sisal direct los kan laten wat er wel gebeurt wanneer het sisal niet verlijmd zit. Nu je dit allemaal weet dat is de krabpaal niet zo duur meer want deze krabpaal gaat 4x langer mee dan een budget krabpaal!

 

Lucky Bastard Skyline 185 zeker geschikt voor meerdere katten.

Als je naar de krabpaal Lucky Bastards Skyline kijkt zie je genoeg slaap plaatsen daarvoor is deze krabpaal zeker geschikt voor meerdere katten. Je kat kan kiezen om lekker in een van de 2 hangmatten te luieren om alles even in de gaten te houden. De hangmatten zijn voorzien van stalen beugels dus is je kat wat zwaarder dan andere geen zorgen de hagmatten kunnen het aan. Wanneer jouw kat liever hoog ligt dan is de bovenste slaapgrot zeker iets voor jouw kat. Je kat kan zelf kiezen om zich even te verstoppen voor optimale rust van al dat krabben en spelen. Hoe dan ook jouw kat is echt een "Lucky Bastard" als je deze krabpaal aankoopt.

 

Bestel jouw PetRebels Krabpaal Lucky Bastard Skyline tegen de beste prijs!

Ben je overtuigd van de interessante voordelen die het aankopen van de PetRebels Krabpaal Lucky Bastard Skyline met zich meebrengt? Twijfel dan niet langer en haal deze krabpaal in huis. Wanneer je deze krabpaal aankoopt hier bij PetsGifts is het zeker dat je de krabpaal aankoopt tegen de beste prijs. Wanneer je deze PetRebels Krabpaal Lucky Bastard Skyline elders goedkoper ziet, betalen wij jou het verschil terug!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »