Een alternatief voor kap hond

  • Geplaatst op
Een alternatief voor kap hond

Wanneer je hond een operatie heeft gehad is het belangrijk dat je hond niet aan de wonden kan likken of krabben. Een kap voor je hond is noodzakelijk, gelukkig zijn er alternatieven voor de plastic kap die je mee krijgt van de dierenarts na de operatie. Hieronder vind je een alternatief voor een kap voor je hond.

Trixie opblaasbare hondenkraag

Deze opblaasbare hondenkraag is een stuk comfortabeler voor je hond, hiermee kan hij makkelijk eten, drinken en zonder obstakels normaal liggen, het nadeel van deze Trixie opblaasbare hondenkraag is dat deze enkel het hoofd, rug en borst beschermt tegen likken en krabben. Wanneer je hond bijvoorbeeld geopereerd is aan zijn poten kan je deze opblaasbare hondenkraag niet gebruiken, hiervoor hebben wij alternatieve beschermproducten.  
Bekijk hier de Trixie Opblaasbare Hondenkraag

 

Trixie Beschermkap Schuimrubber

Deze schuimrubberen kraag is in onze ogen het beste alternatief voor een plastic kap, met deze schuimrubberen kap zijn alle plekken van je hond beschermt tegen likken en krabben aan wonden. Deze schuimrubberen kap is zo gemaakt dat je hond nog steeds comfortabel kan liggen, eten en drinken. De schuimrubberen kap is zelfs zo gemaakt dat je deze ook buiten aan kan houden, er is een opening gemaakt waar je makkelijk de halsband aan kan bevestigen, een tuigje is zonder meer mogelijk om in combinatie te dragen. Onze grootste voordeel van deze schuimrubberen kraag is dat deze zeer comfortabel is voor je hond en dankzij de zachte kraag beschadigd je hond ook niet je meubels. Een klein nadeel is dat de aanschafprijs vergeleken met een plastic kap hoger ligt.
Bekijk hier de Trixie Beschermkap Schuimrubber

 

Trixie Beschermkous

Wanneer je hond een wondje of een operatie heeft gehad aan zijn poot kan je ervoor kiezen om enkel te kiezen voor een Beschermkous, hier bij PetsGifts vind je 2 alternatieven, een siliconen beschermkous welke ook bestand is tegen vocht, of een beschermkous die de wond goed beschermt tegen likken of krabben maar die niet geschikt is wanneer er kans is dat deze nat kan worden.

 

Hier bij PetsGifts vind je een groot assortiment aan Medische hulpmiddelen

Dankzij de Trixie Medische hulpmiddelen vind je altijd wel een product die past bij de verwonding van je hond, ook tijdens deze nare beleving kan je met deze producten het je hond een stuk comfortabeler maken. Benieuwd naar ons compleet assortiment? Klik hier voor al onze medische hulpmiddelen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »