Healthy Dog Wild Menu zonder granen, gluten en aardappelen!

Healthy Dog Wild Menu zonder granen, gluten en aardappelen!

Ben je opzoek naar een brok zonder granen, gluten en aardappelen? Kies dan onze Healthy Dog Hondenvoeding Wild Menu! De variant "Wild Menu" is speciaal voor baasjes die helemaal geen granen, gluten of aardappelen willen voeren aan hun hond

Healthy Dog Wild Menu zonder granen, gluten en aardappelen!

Ben je opzoek naar een brok zonder granen, gluten en aardappelen? Kies dan onze Healthy Dog Hondenvoeding Wild Menu! De variant "Wild Menu" is speciaal voor baasjes die helemaal geen granen, gluten of aardappelen willen voeren aan hun hond, en/of bij (allergie) gevoelige honden uitstekend te gebruiken als eliminatiedieet. Met de gezonde groenten, fruit en kruiden wordt de voeding uit het wild nagebootst. Deze variant bevat ook Probiotica voor de bevordering van de gezondheid en immuunsysteem en de verbetering van de maag-darmflora en tevens Glucosamine en Chondroitine voor sterke, soepele spieren en gewrichten. De vele groenten, fruit en kruiden zijn allemaal weerstand bevorderend en kunnen allemaal bijdrage aan een betere gezondheid. 

 

Koop Healthy Dog Wild Menu voordelig bij PetsGifts

Hier bij PetsGifts hanteren wij een eerlijk prijs voor de beste hondenvoeding. Daarvoor hoeft gezonde voeding niet duur te zijn. Ben je overtuigd van de voordelen die Healthy Dog Wild Menu met zich mee brengt? Bestel deze dan vandaag nog en indien op voorraad heeft u deze de volgende dag al in huis. Of kom je hondenvoeding ophalen in onze showroom in Waalwijk. 

Bestel Healthy Dog Wild Menu door op deze link te klikken (U wordt doorverwezen naar onze webshop)