Hoe schakel ik over naar Healthy Dog Hondenvoeding?

Hoe schakel ik over naar Healthy Dog Hondenvoeding?

Wanneer u overschakelt naar Healthy Dog hondenvoeding adviseert Healthy Dog om dit in één keer te doen, dus zonder mengen. Omdat Healthy Dog geperste brok de lever minder belast, is het mogelijk dat de lever gaat "opschonen" oftewel ontgiften.

Hoe schakel ik over naar Healthy Dog Hondenvoeding?

Wanneer u overschakelt naar Healthy Dog hondenvoeding adviseert Healthy Dog om dit in één keer te doen, dus zonder mengen. Omdat Healthy Dog geperste brok de lever minder belast, is het mogelijk dat de lever gaat "opschonen" oftewel ontgiften. In een enkel geval kunnen eventueel aanwezige klachten tijdelijk verergeren. Mogelijk drinkt uw hond meer dan normaal, verhaart uw hond meer of is de ontlasting tijdelijk meer of dunner. Dit is van tijdelijke aard en is niet ernstig. Na dit proces is het spijsverteringsgestel van uw hond gezonder en sterker en uw hond krijgt een betere weerstand en gezonde vacht. De ontlasting wordt minder en compacter. 

 

Healthy Dog ook voor gevoelige honden!

Healthy Dog heeft in al haar varianten prebiotica toegevoegd en adviseert om ook regelmatig probiotica toe te voegen d.m.v. onze unieke variant "Probiotics". Probiotica zijn gezonde, levende bacteriën die de gezondheid en het immuunsysteem bevorderen en de spijsvertering en de darmflora verbeteren. Hierdoor is deze variant ook uitermate geschikt voor uw gevoelige hond tijdens een herstelperiode, na een Antibiotica kuur en/of tijdens de overschakeling naar andere voeding.