Hondenspeeltjes die niet stuk gaan

  • Geplaatst op
  • Door Debby | PetsGifts
Hondenspeeltjes die niet stuk gaan

Als je een hondenspeeltje zoekt die niet kapot kan gaan moet je absoluut niet kiezen voor vinyl of latex speeltjes, deze speeltjes bevatten een piepje welke jou hond er als eerste uit wil slopen. Deze speeltjes zijn kapot binnen een mum van tijd. Sonde van het aankoopbedrag en schadelijk voor je hond.

Hondenspeeltjes die niet stuk gaan.

Uiteraard kunnen alle hondenspeeltjes op zijn tijd allemaal kapot gaan. Wat ons opvalt zijn de goede feedbacks van onze klanten over de Mighty Beast speeltjes, deze hondenspeeltjes gaan langer mee dan wij zelf hadden verwacht, tot nu toe is het hondenspeeltje van Mighty Beast het speeltje welke de langste levensduur heeft, dit speeltje gaat zelfs langer mee dan het bekende sterke hondenspeelgoed van Kong. Als je hond graag wilt spelen en toch alles kapot bijt, moet je deze hondenspeeltjes zeker eens proberen. Wij zijn ervan overtuigd dat je samen met je hond veel meer speel plezier kan beleven. De prijzen van deze hondenspeeltjes zijn wel iets hoger dan andere speeltjes, dat heeft allemaal te maken met de gebruikte kwaliteit materialen.

Hoe ga je spelen met je hond?

Wanneer hondenspeelgoed snel kapot gaat heeft dat meestal te maken hoe je met je hond gaat spelen, geef je je hond een speeltje en laat je hem daar lekker op kauwen? Dan is het hondenspeelgoed uiteraard zo kapot. Of vind je het juist leuk om een trek spelletje te doen met je hond? Koop daarvoor ook speelgoed die daarvoor geschikt is, zoals onze speeltouwen. Of vind je het leuk om een apporteer spelletje te doen met je hond? Daarvoor is het belangrijk dat het tegen een stootje kan zoals onze rubberen werpspeeltjes. Wanneer je dicht in de buurt gaat spelen van water kan het zomaar voorkomen dat het speelgoed in het water belandt, hou er dan rekening mee dat het speeltje blijft drijven.

Speeltjes voor honden die graag ergens op bijten.

In ons assortiment hier bij PetsGifts hebben wij uiteraard ook speelgoed waar je hond op kan kauwen. Deze speeltjes hebben een belangrijke functie namelijk het reinigen van het gebit van je hond, deze Dental hondenspeelgoed is sterk maar zeker niet onbreekbaar. Het kan zomaar voorkomen dat je hond binnen een korte tijd het speeltje kapot heeft gebeten. Wanneer het speeltje het tandvlees en tanden van je hond heeft verzorgt heeft het hondenspeeltje absoluut zijn werk gedaan. Dit zijn dan ook speeltje waarvan wij verwachten dat ze kapot kunnen gaan. Een gezond gebit is dan belangrijker.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »