Huur een IATA Transportbox voor je hond

  • Geplaatst op
Huur een IATA Transportbox voor je hond

Hier bij PetsGifts is het mogelijk om je Transportbox Hond, of vliegtuig bench te huren voor een scherp tarief.

Vliegtuig Bench Huren.

Wanneer je met je hond gaat vliegen moet je je hond vervoeren in een goed gekeurde IATA vervoersbox. Aanschaf van deze boxen zijn vrij hoog. Daarvoor bieden wij een geweldige service, je kan namelijk deze transportboxen bij ons huren. Je betaalt enkel de dagen dat je de transportbox in gebruik hebt. Dat is zeker interessant als je maar een keer per jaar op reis gaat. Voor geheel Nederland en België.

Wat kost een IATA Transportbox hond om deze te huren?

Er zijn verschillende maten verkrijgbaar. Als je hond kan liggen met gestrekte poten en kan staan zonder de bovenkant te raken dan is die afmeting geschikt voor je hond. Kijk ook even naar het maximaal draaggewicht van de transportbox.

71 x 52 x (H) 55 cm tot 18 KG €2,85 per dag
81 x 55 x (H) 58 cm tot 30 KG €3,15 per dag
91 x 60 x (H) 66 cm tot 40 KG €3,85 per dag
100 x 68 x (H) 76 cm tot 50 KG €4,45 per dag
122 x 81 x (H) 89 cm vanaf 50 KG €5,85 per dag


De gewenste transportbox kan afgehaald worden in ons magazijn te 's-Hertogenbosch, na je vakantie mag je deze hier weer terug brengen. Het is ook mogelijk om de transportbox bij je thuis te bezorgen, de transportkosten hiervan komen als extra kosten. 


Kosten voor het bezorgen van je transportbox:

Transportboxen 71 en 81 cm kunnen worden bezorgd voor €6,95, voor afhalen wordt nog eens €6,95 in rekening gebracht. Transportboxen vanaf 91 cm kunnen alleen op ons magazijn opgehaald worden.

Reserveer op tijd zodat je altijd zeker bent van een transportbox. Voor reserveringen kijk in onze webshop of stuur een mail naar [email protected] als je vragen hebt. Wil je meer informatie ontvangen, kan je ons ook bereiken op: +31(0)73 690 91 11

Bij iedere transportbox is het mogelijk om een set wielen te monteren, deze wielen zijn gratis. Wanneer je hiervan gebruik van wilt maken kun je dit aangeven.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »