Kattenbak zonder kap

  • Geplaatst op
  • Door Edwin
  • Geplaatst in kattenbak
Kattenbak zonder kap

Een kattenbak zonder kap wordt meestal gebruikt wanneer je een kitten hebt die nog even moet wennen aan de kattenbak, het komt vaak voor dat je kitten het deurtje eng vindt waardoor je kitten naast de bak zal plassen, om dit te voorkomen moet je echt een kattenbak zonder kap in huis halen

Kattenbak zonder kap in huis halen.

Wanneer je hebt gekozen voor een kattenbak zonder kap geeft dit een aantal voordelen, zodra je kat zijn behoefte heeft gedaan zal je dit sneller ommerken en sneller schoon maken. Het voordeel is hiervan dat je kat altijd een schone kattenbak ter beschikking heeft. Let op een open kattenbak heeft een nadeel, wanneer je de uitwerpselen van je kat niet zo snel mogelijk opruimt zal je de uitwerpselen gaan ruiken. Urine in een kattenbak zonder kap zal je niet snel ruiken omdat dit vocht snel zal worden opgenomen door de kattenbakvulling.


Een Kattenbak zonder kap voor grote en kleine katten.

Wanneer je een kleine kat of kitten hebt heb je niet een grote kattenbak zonder kap nodig, onze Trixie open kattenbak zal hier prima voor zijn. Wanneer je een grote ras kat hebt zoals een Maine Coon hebben wij speciaal voor deze grote katten een Kattenbak zonder Kap XXL, deze grote open kattenbakken zijn perfect geschikt voor jou grote kat, heb je meerdere katten die samen naar het toilet gaan dan is deze grote open kattenbak ook geschikt.


Kattenbak zonder kap met extra hoge rand.

Vaak komt het voor dat je kater maar zelfs ook poezen over de rand plassen, ze sproeien op dat moment urine. Dat is erg lastig wanneer je gebruikt maakt van een kattenbak zonder kap. Om dat probleem zo goed mogelijk te voorkomen hebben wij ook voor jou poes of kater die soms sproeit een kattenbak zonder kap met extra hoge achterrand. Kies hiervoor onze Open Kattenbak wit, of kies een andere kleur namelijk onze Open kattenbak turquise.