Krabpaal Muurbevestiging

  • Geplaatst op
Krabpaal Muurbevestiging

Heb je weinig ruimte om een grote krabpaal te plaatsen? of kies je er juist bewust voor om een klim paradijs aan de muur te maken voor je kat dan ben je bij PetsGifts aan het juiste adres. Wij hebben het grootste assortiment in Katten planken, hangmanden en krabpalen die bevestigd dienen te worden aan de muur.

Een Muurkrabpaal is de nieuwste trend!

Je kan ervoor kiezen om een complete krabpaal muur bevestiging aan te kopen of om zelf een uniek parcour te maken op de muur, in ons assortiment vind je kleine krabpalen van ongeveer 20 cm die aan de muur bevestigd kunnen worden om zo een brug te maken zodat je kat naar boven kan klimmen. Je kan er ook voor kiezen om juist een lange paal van minimaal 60 cm te bevestigen aan de muur. Hier kan je kat ook naar boven klimmen maar kan ook tegelijk worden gebruikt om de nagels te scherpen.

Plaats ook een kattenhangmat aan de muur.

Als je kat eenmaal het hoogste puntje in je kamer heeft bereikt dan moet je kat wel lekker kunnen liggen daarvoor hebben wij zelfs hangmatten die je aan de muur kan bevestigen. Zoals de Trixie hangmat een simpele maar doeltreffend hangmat waar je kat lekker kan liggen. Maar wat dacht je van een grote krabton die aan de muur bevestigd kan worden! De Trixie Krabton voor Muurbevestiging is een stevige krabton waarin je kat lekker kan verstoppen. Welke hangmat je ook kiest hier bij PetsGifts je kat zal het heerlijk vinden om zo hoog mogelijk te liggen, hou er altijd rekening mee dat je kat ook weer makelijk naar beneden kan klimmen.

Bevestig ook een krabplank aan de muur.

Het is zelfs mogelijk om je kat het een beetje moeilijker te maken door een grote krabplank op de muur te bevestigen. Je kat moet dan echt klimmen zoals ze in een boom klimmen om dan op een tak terecht te komen. De boom is dan je krabplank en de takken van deze boom kan je creeren met de stam krabpalen die je kan bevestigen op de muur. Een kat vind het nu eenmaal heerlijk om te kunnen klimmen, wanneer je je kat deze mogelijkheden geeft zal je merken dat je kat gezonder en fitter is.

Muurkrabpelen aankopen bij PetsGifts

Welke krabpaal muur bevestiging je ook kiest je kan er zeker van zijn dat de krabpalen die wij hier bij PetsGifts aanbieden van de hoogste kwaliteit zijn. Wij willen natuurlijk niet dat de gekozen krabpaal na een maand al vervangen dient te worden. Heb je een vraag hoe je een muur krabpaal moet bevestigen of wil je je ideeen bespreken? bel onze klantenservice wij van PetsGifts hebben al veel klanten geholpen met een unieke krabpaal aan de muur. Het is daarom ook duidelijk dat een muur krabpaal online aankopen hier bij PetsGifts een goed idee is.Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »