ClickCease Alle onderdelen voor je Juwel Rio aquarium hier verkrijgbaar - Pets Gifts
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch

Onderdelen voor Juwel Rio Aquariums

Kleppenset voor Rio aquariums vervangen.

Een kleppenset sluit je aquarium af, deze kleppen zitten vast aan je lamphouder. Het kan nu eenmaal voorkomen dat deze kleppen kapot kunnen gaan of je kan ze zelfs vervangen als je ze niet meer schoon kan krijgen. Voor iedere type Juwel Aquarium Rio zijn er nieuwe kleppensets verkrijgbaar. Zelfs wanneer je een Rio 400 of Rio 450 hebt kun je een kleppenset kopen met 2 kleppen zodat je nog maar een lampen houder hoeft te gebruiken, voor meer informatie over deze sets kan je lezen in ons Blog artikel ombouwen van een Rio 400 naar een lampenhouder.

Pompen en filter onderdelen voor een Rio aquarium.

Wanneer je pomp niet meer werkt kan je een nieuw pomp aankopen. In de binnenfilters van Juwel zit een eccoflow stromings- pomp, kijk even goed welke eccoflow je hebt, weet je dit niet zeker neem dan even contact met ons op, wij kunnen je direct vertellen welke pomp je nodig hebt. Wanneer je juist een sterkere pomp wilt aankopen is dat zeker mogelijk, een type hogere pomp past altijd, bijvoorbeeld Eccoflow 600 upgraden naar Eccoflow 1000. Het is niet mogelijk om een Eccoflow 600te upgraden naar 1500.

Lampenhouder kapot van een Juwel Rio aquarium.

Helaas komt het voor dat je verlichting ineens uitvalt, op dat moment is je lampenhouderkapot. Het is onmogelijk om deze zelf weer aan de gang te krijgen. De lampenhouder zit bomvol met electronica welke zelf niet te repareren is. Je dient echt een nieuwe lampenhouder aan te schaffen. Hierin kan je 3 keuzes maken: of je koopt een nieuwe T5 Lampenhouder die er vanuit de fabriek in zit, of je upgrade je lampenhouder naar LED verlichting deze nieuwe Multilux LED Lampenhouderis voorzien van T5 lampen met LED technologie. Dit bespraat direct op je energie kosten. Wil je nog een stapje hoger is dat mogelijk met de Helialux LED lampenhouder, deze luxe lampenhouder heeft ook LED verlichting maar deze kan gedimt worden, en bij deze lampenhouder is het mogelijk om je vissen in de nacht maanverlichting te geven. Dit kan alleen in combinatie met de Helialux LED controller.