Regenjas voor je hond kopen

  • Geplaatst op
  • Door Debby | PetsGifts
  • Geplaatst in Regenjas Hond
Regenjas voor je hond kopen

Bescherm je hond tegen onderkoeling, zeker wanneer de maanden koud en nat zijn is het belangrijk om kortharige honden te beschermen tegen wind en regen. Een Regenjas Hond is dan onmisbaar. In ons assortiment vind je een ruime keuze in kwaliteit honden kleding, tegen regen of juist om warmte vast te houden.

Regenjas voor je hond kopen

Een regenjas hond is geweldig in de natte koude maanden, zeker honden met korthaar krijgen het sneller koud met een natte vacht. Om onderkoeling te voorkomen is Regenjas Hond onmisbaar. Er zijn diverse soorten regenjassen verkrijgbaar, een jas die daadwerkelijk ervoor zorgt dat de vacht niet nat wordt of een regenjas die ook extra warmte vasthoudt. Wanneer je een korte wandeling maakt door de regen dan is een regenjas die alleen ervoor zorgt dat de vacht droog blijft voldoende. Ga je naar een hondentraining of een lange wandeling dan is een regenjas hond die ook de warmte vast houdt een goede aankoop. Welke regenjas hond je ook kiest je zal zeker slagen hier bij PetsGifts.


Regenjas Hond alleen voor buiten.

Wanneer je door weer en wind hebt gelopen is het belangrijk dat je het jasje direct binnen uittrekt. Na de wandeling zal de pootjes van je hond vies zijn hier hebben wij zelfs speciale honden handdoeken in ons assortiment. Deze handdoeken zijn gemaakt van super absorberende microvezels en mogen gewoon in de wasmachine. Ook kan je ervoor kiezen om een droogloopmat aan te schaffen, deze leg je bij de voor of achter deur en wanneer je hond erover heen loopt zal de mat direct vocht en vuil opnemen. Ook deze matten zijn uiteraard te wassen in de wasmachine.