Waarom Hondenjas?

  • Geplaatst op
  • Door Debby | PetsGifts
Waarom Hondenjas?

Een hondenjas beschermt honden met een kortharige vacht tegen onderkoeling. Ook honden op leeftijd kort of langharig kunnen een jas gebruiken, dit omdat oudere honden een minder goede weerstand hebben.

Waarom Hondenjas?

Een hondenjas beschermt honden met een kortharige vacht tegen onderkoeling. Wanneer je een lange wandeling wilt maken of je gaat bijvoorbeeld op cursus met je kortharige hond is het van belang dat je de hond beschermt tegen de kou en regen. Een hondenregenjas of een lekker warme hondenjas is hiervoor uitermate geschikt. Ook honden op leeftijd kort of langharig kunnen een jas gebruiken, dit omdat oudere honden een minder goede weerstand hebben.

 

Waarom een hondenjas juist niet gebruiken bij langharige honden?

Honden met een langharige vacht hebben al voldoende vacht tegen de kou, met een hondenjas zal de vacht juist minder gaan isoleren. Hiermee creëer je onderkoeling of over verhitting omdat er vocht tussen het jasje en de vacht van je hond kan komen. Gebruik daarom nooit een hondenjas bij honden met een langharige vacht. Uitgesloten bij oudere honden tot een grens, merk je dat je oudere hond meer gaat hijgen of juist aan zijn jas gaat krabben en bijten trek de jas dan direct uit. Dan is het beter om met een oudere hond kleinere wandelingen te maken.

 

Bestel jouw hondenjas voordelig en snel tegen de beste prijs.

Ben je overtuigd van de interessante voordelen die het aankopen van een hondenjas met zich meebrengt? Heb je in ons assortiment een hondenjas gezien die aan al je verwachtingen tegemoet kan komen en wil je deze graag in huis halen? Twijfel in dat geval niet langer! Hier bij Pets Gifts hebben onze klanten de mogelijkheid om hondenjassen aan te kopen die beschikken over een prima kwaliteit en die ook nog eens in huis kan worden gehaald tegen de best mogelijke prijs.