Wat is een Krabpaal bekleed met Paperrope?

  • Geplaatst op
Wat is een Krabpaal bekleed met Paperrope?

Paperrope ook wel bast papier (Papier touw) genoemd wordt steeds vaker gebruikt bij een krabpaal welke om de paal zit gewikkeld. Paperrope is gemaakt van de barst van een boom, de schors is stevig en zeer geschikt om de kat op een natuurlijke manier te laten krabben.

Wat is een Paperrope krabpaal?

Paperrope ook wel bast papier (Papier touw) genoemd wordt steeds vaker gebruikt bij een krabpaal welke om de paal zit gewikkeld. Paperrope is gemaakt van de barst van een boom, de schors is stevig en zeer geschikt om de kat op een natuurlijke manier te laten krabben. Paperrope is voornamelijk verkrijgbaar in het zwart en grijs.
Paperrope heeft een nadeel naast zijn vele voordelen, een krabpaal bekleed met paperrope is niet zo duurzaam als sisaltouw. De levensduur van een paperrope stam is een stuk korter, daarin tegen zijn losse palen van paperrope voordeliger dan stammen bekleed van sisaltouw.

 

De leukste krabpalen gemaakt van Paperrope (Barst Papier)

PetRebels is een merk die een grote collectie heeft van krabpalen die gemaakt zijn van paperrope, zoals de PetRebels Natural Eco Lovers Caribbean Sun 114 Paperrope, deze prachtige krabpaal is niet alleen sterk maar heeft een unieke uitstraling dankzij het gebruikte barst papier, verkrijgbaar in de kleur zwart en grijs. Of wat dacht je van een nog groter exemplaar zoals de PetRebels Natural Eco Lovers Caribbean Love 141.

 

Bestel jouw krabpaal gemaakt van Paperrope nu tegen de beste prijs!

Ben je overtuigd van de interessante voordelen die het aankopen van een krabpaal gemaakt van Paperrope met zich meebrengt? Heb je in ons assortiment een krabpaal gemaakt van Paperrope gezien die aan al je verwachtingen tegemoet kan komen en wil je deze graag in huis halen? Twijfel in dat geval niet langer! Hier bij Pets Gifts hebben onze klanten de mogelijkheid om een krabpaal gemaakt van Paperrope aan te kopen die beschikt over een prima kwaliteit en die ook nog eens in huis kan worden gehaald tegen de best mogelijke prijs.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »