Braaaf

Braaaf Hondensnack niet alleen lekker maar ook gezond!

Braaaf Hondensnacks zijn gemaakt van de beste kwaliteit producten en zorgvuldig hygienisch verpakt. Elke hond kauwt graag, deze behoefte hebben honden nu eenmaal wanneer je je hond minimaal twintig tot dertig minuten per dag laat kauwen zal je merken dat het gebit van je hond veel gezonder is, minder tandplak en je hond zal minder uit zijn bek stinken. Niet alleen beter voor de gezondheid maar het voorkomt ook dat je hond aan de meubels gaat bijten.

Kluiven op een hondenbot van Braaaf voorkomt overgewicht.

Honden die regelmatig kunnen kauwen op een goed, verantwoord product, hebben bovendien minder kans op overgewicht. Kluiven draagt ook bij aan een betere en hogere stofwisseling.

Braaaf Hondensnack goed voor het gebit en adem

Een kauwproduct van Braaaf zorgt er niet alleen voor dat je hond zich prettiger voelt en rustiger is. Een goede kluif zorgt er ook voor dat je hond minder of niet meer uit zijn bek stinkt. Kluiven is echt nodig om het gebit en het tandvlees van een hond te onderhouden. Dagelijks kauwen voorkomt of vermindert de kans dat de dierenarts onder narcose tandplak moet verwijderen.

Braaaf heeft een uitgebreid assortiment, dus ook voor jouw hond zit er zeker iets lekkers bij. Braaaf biedt buffelhuidproducten, slachtproducten, een hypoallergene lijn en 100% Seafood producten. Het gebruik kan alleen het baasje bepalen, niet de hond. Weet goed wat het karakter is van je hond, wat hij kan en waar hij behoefte aan heeft.

Lees meer
Geen producten gevonden...