Happy House

Happy House lifestyle voor je hond of kat

Wanneer je kiest voor het merk Happy House ga je voor kwaliteit en design. Happy House is een Nederlands bedrijf die zich al ruim 10 jaar bezig houdt met toonaangevende producten voor honden en katten. De meeste producten worden handgemaakt en zijn van zeer hoge kwaliteit, je mag verwachten dat de producten van Happy House daarom ook een zeer lange levensduur hebben.

 

Happy House voor je kat

Happy House heeft veel leuke accessoires voor je kat, denk bijvoorbeeld aan design kattenmandjes, iglos, radiator mandjes en heerlijke stoelen waar je kat in kan wegdromen. Daarnaast heeft Happy House enkele krabtonnen geproduceerd gemaakt van riet. Deze prachtige kattentorens staan geweldig in ieder interieur. Ook minder leuke items hebben ze, namelijk gedenkstenen voor wanneer je kat is overleden. Misschien wil je daar nu nog niet over nadenken maar wanneer je kat toch komt te overlijden geven deze producten jou de herrienering aan die leuke tijden samen.

 

Happy House voor je Hond

Steeds vaker wordt er gekeken naar het interieur, de producten voor je hond zoals hondenmand, kussen of voerbak moet passen in je huidige interieur. Daar heeft Happy House over nagedacht! Happy House heeft diversen design producten die prachtig staan in jou kamer. Denk bijvoorbeeld aan een design hondenbank, voerbak gemaakt van RVS of een voerbak gemaakt van riet. Of wat dacht je van luxe hondenkleding wanneer het wat frisser is? Wat je ook zoekt, wanneer het product ontwikkeld is door Happy House kunnen we jou verzekeren van een hoog kwaliteit product met een lange levensduur.

 

Koop je Happy House producten bij PetsGifts

Ben je overtuigd van de kwaliteit en design van het merk Happy House? Twijfel dan niet langer en koop je product van Happy House hier bij PetsGifts. Mocht je toch niet tevreden zijn stuur het dan eenvoudig retour. Mocht er in de toekomst toch iets stuk gaan neem dan eerst contact met ons op. Misschien valt het defect wel onder de garantie. 

Lees meer
Geen producten gevonden...