Nobby

Met het zeer ruime assortiment van Nobby vind je altijd het juiste product voor jouw huisdier. Het merk is onderdeel van Van Ree. Op het gebied van verschillende dierenaccessoires en dierensnacks zijn zij de absolute nummer één in Nederland. Met het huismerk Nobby biedt je jouw huisdier het allerbeste, iedere dag weer. Of je nu een vogel, kat, hond, konijn of ander dier in huis hebt, dit merk staat voor je klaar. Van heerlijke slaapkussens tot actieve speeltjes, en van verzorgingsborstels tot nageltangen. Nobby zorgt voor ieder huisdier. Met de aantrekkelijke prijzen en goede kwaliteit geniet je optimaal van de leuke momenten met jouw huisdier. Voor het beste comfort, veiligheid en gemak kies je voor Nobby. Neem een kijkje in het ruime assortiment en gun jouw dierenvriend de leukste accessoires.
Lees meer

Actief Kattenspeelgoed Small Ball

Het BrainBoard Small Ball is een denkspel van Nobby voor de kat. Het spel bestaat uit gaten die met balletjes zijn afgesloten, waarin snoepjes verstopt kunnen worden.
€12,95

Bal geblokt mix

Fel gekleurde kattenspeeltjes van Nobby.
€1,99 €1,39

Bal gestipt mix

Fel gekleurde kattenspeeltjes van Nobby.
€1,99 €1,49
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »