Alles voorradig? werkdag voor 22:00 uur besteld morgen in huis
Gratis verzending vanaf €49,00
Achteraf betalen mogelijk met Billink
Review Logo8.3 @ Kiyoh
Webshop Keurmerk
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Alles voorradig? werkdag voor 22:00 uur besteld morgen in huis
Gratis verzending vanaf €49,00
Achteraf betalen mogelijk met Billink

Aquatlantis Cleanbox Filtercartridge voor Filter Small

Productomschrijving
Aquatlantis Cleanbox Filtercartridge voor Filter Small Diversen filtercartridge voor Aquatlantis Cleanbox Filter Small. Cleanbox Fine Foam blauw: Materiaal gestructureerd om te functioneren als een voorfilter, waarbij bestaande afval resten in het water worden vastgehouden. Aanbevolen vervanging om de 3-5 maanden. Cleanbox Fiber wit: Zeer effect...

Aquatlantis Cleanbox Filtercartridge voor Filter Small

Diversen filtercartridge voor Aquatlantis Cleanbox Filter Small.

Cleanbox Fine Foam blauw: Materiaal gestructureerd om te functioneren als een voorfilter, waarbij bestaande afval resten in het water worden vastgehouden. Aanbevolen vervanging om de 3-5 maanden.

Cleanbox Fiber wit: Zeer effectief als voorfilter en houdt de kleinere vervuilende deeltjes van het water van uw aquarium tegen. Aanbevolen om maandelijks te vervangen.

Cleanbox Activated Carbon zwart: Actieve kool verwijdert opgeloste organische afval, slechte geuren, kleuren en giftige stoffen uit het aquarium water, door middel van chemische absorptie. Aanbevolen om maandelijks te vervangen.

Cleanbox Aquaclay (Klei): Natuurlijk product met een zeer poreus oppervlak, dat optimale omstandigheden biedt voor een hoge kolonisatie van bacteriën te verkrijgen, essentieel voor de balans van uw aquarium en het welzijn van vissen en planten. Aanbevolen vervanging elke 6 maanden.

Cleanbox Clear Water groen: Cleanwater vergemakkelijkt het onderhoud van uw aquarium. Het vermindert de concentratie van ongewenste stoffen in het water die ongewenste algengroei bevorderen. Absorbeert fosfaat, nitriet en nitraat zonder de belangrijke sporenelementen te elimineren. Aanbevolen maandelijkse vervanging.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
0004261

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Dit heb je zojuist bekeken