• Exo Terra Full Moon Terrarium Maanverlichting

Exo Terra Full Moon Terrarium Maanverlichting

De Exo Terra Full Moon is ontworpen om natuurlijk maanlicht te simuleren in je terrarium. De Full Moon bootst een maangloed na die je toelaat om je dieren ’s nachts te observeren
Artikelnummer:
33/PT2360
Levertijd:
4-5 werkdagen
Reviews:

€34,95 €29,99

Incl. btw

Exo Terra Full Moon Terrarium Maanverlichting

De Exo Terra Full Moon is ontworpen om natuurlijk maanlicht te simuleren in je terrarium. De Full Moon bootst een maangloed na die je toelaat om je dieren ’s nachts te observeren zonder hun natuurlijk gedrag te verstoren. Het voorziet schemer- en nachtactieve dieren van een zacht maanlicht dat hen de mogelijkheid geeft zicht te oriënteren binnen hun territorium tijdens de zoektocht naar insecten, partners, etc… Aangezien de Full Moon uitgerust is met een lichtsensor zal deze automatisch oplichten nadat de terrariumverlichting is uitgezet.

Het oppervlak van de Full Moon is bezaaid met kraters om het een maan-achtig uitzicht te geven. De lage warmteafgifte van de Full Moon laat een natuurlijke, nachtelijke temperatuursdaling toe binnenin het terrarium. De Full Moon is gemakkelijk te installeren, aan de binnenkant van het afdekscherm van het terrarium, en wordt op zijn plaats gehouden door een sterke magneet.

 

Specificaties:

  • Simuleert natuurlijk maanlicht
  • Realistisch, op de maan gebaseerd ontwerp
  • Ideaal voor schemer- en nachtactieve dieren
  • Perfect voor nachtelijke observatie
  • Licht automatisch op wanneer het donker wordt
  • Laag energieverbruik

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »