Genova zeshoek wit/grijs

Vogel voederhuisje. Dit voederhuisje in het antiek grijs is geschikt om te vullen met voer. Het voer kan zowel in de winter als in de zomer worden gegeven.
Artikelnummer:
454/173
Levertijd:
4 - 6 werkdagen
€42,95
Incl. btw
Duvo+ Genova wit/grijs.

Vogel voederhuisje. Dit voederhuisje in het antiek grijs is geschikt om te vullen met voer. Het voer kan zowel in de winter als in de zomer worden gegeven. De zijkanten is met plexiglas ingelegd om het voer tot bovenin te kunnen vullen. Het dakje kan worden geopend.

Het voederhuisje is niet geschikt om op vochtige plaatsen te laten staan, feit dat hout een natuurlijk materiaal is, is het niet ondenkbaar dat er lichte kleur- of structuurverschillen kunnen optreden. Door weersinvloeden kan het voorkomen dat de kleur zich in verloop van tijd zal ontwikkelen. Hoewel al onze vogelhuisjes en voederhuisjes reeds voorzien zijn van een transparante of gekleurde laag beits dient u het huisje ook in de toekomst nog een keer extra te beitsen. Hiermee voorkomt u niet alleen eventuele schimmelvorming of rot, ook blijft de kleur mooier egaal en beter behouden.

Afmetingen: 34 x 28 (H)108 cm.

Extra Afmetingen:
Huisje: 34 x 29 x (H)27 cm.
Lengte voet: 81 cm.