• Duvo+ Kippenhok Hennie Classic
  • Duvo+ Kippenhok Hennie Classic

Duvo+ Kippenhok Hennie Classic

Zeer grote kippenhok met buitenren en aand de zijkant voorzien van een legbak. Het hok is behandeld met buiten beits en is geschikt voor buiten.
Artikelnummer:
603/002
Levertijd:
3-5 werkdagen
Reviews:

€279,00 €239,00

Incl. btw

Duvo + Kippenhok Hennie Classic.

Zeer grote kippenhok met buitenren en aand de zijkant voorzien van een legbak. Het hok is behandeld met buiten beits en is geschikt voor buiten. Het dak van deze kippenhok kan worden geopend en door de scharnieren zal deze open blijven staan waardoor u makkelijk het hok kan verschonen. Het nachthok heeft een eigen toegang ook via het dak. Het dak hiervan in simpelweg op te lichten en uit te schuiven zo kunt u bij de verse eieren.

De ren heeft een zeer ruime toegangsdeur van 61 x 68 cm. Het bovenste afgesloten verblijf heeft een eigen toegangsdeurtje met raam. Al deze deuren zijn voorzien van een luxe sluiting van RVS.

Het hok is voorbehandeld met buiten beits/olie. Het is raadzaam om dit hok minimaal om de 1 of 2 jaar te beitsen. Verblijven voor dieren altijd met water gedragen beits behandelen. Wanneer u dit hok blijft onderhouden zal de levensduur langer zijn.

Afmetingen: 183 x 78 x 104 cm.

Wat een mooi kippenhok is dit. De kipjes (3 stuks in ons geval) kunnen in het nachthok en in de kleine ren. Overdag laten we ze los lopen in de tuin. Wij kozen ervoor om het hok ook te laten monteren. Een super vriendelijke medewerker van Pets Gifts kwam het hok brengen en in elkaar zetten. Hij was niet alleen heel aardig en handig, maar ook een echte dierenvriend. Kon ons dus zelfs nog tips geven. O.a. dat we het hok best om de paar jaar een beits/olie laagje geven voor een langere levensduur. Daarbij wist hij veel van kippen! Deze webshop plus het hok zijn een aanrader dus! :-)

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen