Duvo+ Kippenhok Hennie Classic

Zeer grote kippenhok met buitenren en aand de zijkant voorzien van een legbak. Het hok is behandeld met buiten beits en is geschikt voor buiten.
Artikelnummer:
603/002
Levertijd:
4 - 6 werkdagen

€279,00 €239,00

Incl. btw

Duvo + Kippenhok Hennie Classic.

Zeer grote kippenhok met buitenren en aand de zijkant voorzien van een legbak. Het hok is behandeld met buiten beits en is geschikt voor buiten. Het dak van deze kippenhok kan worden geopend en door de scharnieren zal deze open blijven staan waardoor u makkelijk het hok kan verschonen. Het nachthok heeft een eigen toegang ook via het dak. Het dak hiervan in simpelweg op te lichten en uit te schuiven zo kunt u bij de verse eieren.

De ren heeft een zeer ruime toegangsdeur van 61 x 68 cm. Het bovenste afgesloten verblijf heeft een eigen toegangsdeurtje met raam. Al deze deuren zijn voorzien van een luxe sluiting van RVS.

Het hok is voorbehandeld met buiten beits/olie. Het is raadzaam om dit hok minimaal om de 1 of 2 jaar te beitsen. Verblijven voor dieren altijd met water gedragen beits behandelen. Wanneer u dit hok blijft onderhouden zal de levensduur langer zijn.

Afmetingen: 183 x 78 x 104 cm.