• Eheim Filterpatronen voor Classic 2215
  • Eheim Filterpatronen voor Classic 2215
  • Eheim Filterpatronen voor Classic 2215

Eheim Filterpatronen voor Classic 2215

Eheim Filterpatronen voor Classic 2215.
Artikelnummer:
2616155
Levertijd:
4-5 werkdagen
Reviews:
€9,50
Incl. btw

Eheim Filterpatronen voor Classic 2215.
  • Filterspons fijn wit (3 stuks)
  • Filtermat blauw (2 stuks)
  • Koolfilterschijf (3 stuks)

Filterpatroon wit:
Dient voor de opname van grove vuilpartikels in het water.  Als mechanische voorfilter zorgt ze ervoor dat de filter niet snel vuil wordt en garandeert ze lange reinigingsintervallen voor de andere filtermiddelen. Eheim filterwat wit bestaat uit een fijne, restvrije polyesterstof en is zowel geschikt voor zoet als zout water.

Filterpatroon blauw:
De grove filterspons van Eheim dient voor de mechanische en biologische filtering van uw aquarium en is zo een essentieel bestanddeel van het Eheim filtersysteem.
De grove poriënstructuur biedt een groot oppervlak en garandeert een betrekkelijk hoge en gelijkmatige stroomsnelheid van het water. Dit maakt de spons bijzonder geschikt voor de biologische filtering op aeroob gebied.

Koolfilterpatroon:
Eheim koolstofsponzen absorberen stinkende en troebele stoffen alsook toxische verbindingen in uw aquarium en zorgen voor kristalhelder water. Door actieve koolstof te gebruiken in de vorm van een spons wordt er een gelijkmatige doorstroming van het filtermiddel verzekerd, waardoor er een extreem groot en werkzaam oppervlak is.  Dankzij deze eigenschappen zijn de Eheim koolstofsponzen ook ideaal om medicijnresten uit het water te filteren na de behandelingstijd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen