• Europet Bernina Hoekkattenbak Jumbo blauw

Europet Bernina Hoekkattenbak Jumbo blauw

Hoek Kattenbak Jumbo zwart van Europet Bernina. Een grote kattenbak voor grote of meerdere katten, makkelijk te plaatsen in de hoek.
Artikelnummer:
441-131138
Levertijd:
5-8 dagen
Reviews:

€44,95 €39,99

Incl. btw

Europet Bernina Hoekkattenbak Canto Jumbo blauw

Een grote kattenbak welke perfect te plaatsen is in de hoek om ruimte te besparen. Ondanks blijft dit een grote kattenbak geschikt voor grote katten zoals de Maine Coon, wanneer je 2 katten hebt die tegelijk gebruik willen maken kan dit natuurlijk ook. Het kan zijn dat je kat in het begin niet door het deurtje wilt, haals simpelweg de deur eruit en laat je kat rustig wennen.

Het deurtje heeft wat speling aan de zijkanten en bovenkant, dit om te voorkomen dat je kat zijn pootje kan blijven haken. Nare geurtjes stijgen omhoog en worden gefilterd door de ingebouwde filter. De kans is nihil dat er nare geurtjes vrijkomen door de openingen van het deurtje. Uiteraard is het raadzaam om de kattenbak te reinigen wanneer dat nodig is, katten zijn zeer hygenische dieren en zullen een vieze kattenbak ontwijken

Filter: De bijgeleverde filter om de 6 maanden vervangen om ervoor te zorgen dat de ingebouwde filter zijn werk kan blijven doen. 

Schepje: Bij deze kattenbak wordt er geen schepje geleverd. Wanneer je gebruik wilt maken van een kattenbakschep dien je deze bij te bestellen.

Kattenbakzakken: Helaas zijn er voor deze afmeting geen passende kattenbakzak verkrijgbaar.

Afmetingen: 56 x 56 x 70 / H 46 cm.

Grote kattenbak. Geschikt wanneer je meerdere katten hebt. Makkelijk schoon te houden. Geen nare luchtjes door het klepje bij de ingang en het filter bovenop. Supersnel geleverd! Prima service.

Breed assortiment en snelle levering . Top
kattenbakken zijn ruim. De vorige waren na aantal trouwe dienstjaren aan vervanging toe. Fijne kattenbakken!

Fijne ruime bak. De clips gaan nog wat moeizaam dicht, anders had deze bak 5 sterren gekregen.

4.65 sterren op basis van 3 beoordelingen Je beoordeling toevoegen