• Exo Terra Aluminium Draadgaas Terrarium 45 x 45 x 90 cm

Exo Terra Aluminium Draadgaas Terrarium 45 x 45 x 90 cm

Het Exo Terra Screen Terrarium is het perfecte habitat voor reptielen en amfibieën die gevoelig zijn voor stilstaande lucht.
Artikelnummer:
33/PT2677
Levertijd:
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld volgende dag bezorgd
Reviews:

€139,95 €119,95

Incl. btw

Exo Terra Aluminium Draadgaas Terrarium 45 x 45 x 90 cm

Het Exo Terra Screen Terrarium is het perfecte habitat voor reptielen en amfibieën die gevoelig zijn voor stilstaande lucht. De ongehinderde luchtstroom bewerkstelligt een optimale ventilatie en zal tegelijkertijd geuren en schimmelgroei in het habitat van je reptielen minimaliseren. Het draadgaasontwerp zorgt voor grotere temperatuurgradaties zodat je reptielen hun lichaamstemperatuur efficiënter kunnen regelen en voorkomt oververhitting.

Het aluminium gaas laat de ultraviolette stralen van UVB lampen of de zon tot diep in het terrarium penetreren. De schaal voor substraat laat toe om een laagje substraat in het terrarium te plaatsen om sproeiwater te absorberen en de vochtigheidsgraad te verhogen.

De substraatschaal kan eenvoudig worden verwijderd via de bodemdeur. De stevige vernikkelde haaksluitingen verhogen de stabiliteit van het terrarium en houden je reptielen veilig in hun habitat. Plaats een Exo Terra Background (optioneel) om de vochtigheid te verhogen, en sproeiwater vast te houden voor soorten die een voorkeur hebben voor het oplikken van waterdruppels zoals kameleons, daggekko’s en vele andere boombewoners.

Het Screen Terrarium kan gemakkelijk worden gemonteerd met behulp van één enkele schroevendraaier.

Afmetingen: 45 x 45 x (H) 90 cm.

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen