• Exo Terra Glas Terrarium incl. achterwand 90x45x30cm

Exo Terra Glas Terrarium incl. achterwand 90x45x30cm

Het Exo Terra glasterrarium is de ideale behuizing voor reptielen en amfibieën ontworpen door Europese herpetologen. De vooraan openende deuren vergemakkelijken het voeren en onderhoud.
Artikelnummer:
33/PT2611
Levertijd:
5-8 dagen
Reviews:
€229,00
Incl. btw

Exo Terra Glas Terrarium 90x45x30cm

Het Exo Terra glasterrarium is de ideale behuizing voor reptielen en amfibieën ontworpen door Europese herpetologen. De vooraan openende deuren vergemakkelijken het voeren en onderhoud. Een speciaal ontworpen sluiting voorkomt ontsnappen en de deuren kunnen afzonderlijk geopend worden. De volledig uit staalgaas bestaande bovenzijde laat UVB en infrarood door, en kan in zijn geheel worden weggenomen en vergemakkelijkt het inrichten en onderhoud. Aan beide achterzijden van het draadrooster zijn vijf afsluitbare ingangen voor snoeren en buizen voor het gebruik in het terrarium van Heat Wave Rocks, Waterfalls, sensoren, enz..

Door de verheven terrariumbodem kan een substraatverwarmer onderaan worden aangebracht om een deel van het grondoppervlak te verwarmen. De extra hoge voorruit is ideaal voor een dikke bodembedekking (gravende reptielen), een watergedeelte (paludarium) of het aanbrengen van een Exo Terra Reptile Den. De natuurlijke achterwand is in dezelfde kleur als de andere Exo Terra decoratiematerialen (Water Dishes, Waterfalls, Heat Wave Rocks, enz.) en biedt extra klimmogelijkheden.

Afmetingen: 90 x 45 x (H) 30 cm.

  • Optioneel verkrijgbaar: Compact Top Lampenhouder Large
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen