• Glow Mushrooms
  • Glow Mushrooms

Glow Mushrooms

De Exo Terra Glow Mushrooms nemen overdag licht op, en geven het ’s nachts langzaam terug af. De gloed zorgt voor een schemerlicht in het terrarium dat nacht- of schemeractieve dieren toelaat om ’s nachts naar behoren te zien.
Artikelnummer:
33/PT2843
Levertijd:
4-6 werkdagen
Reviews:
€23,95
Incl. btw

Exo Terra Glow Mushrooms.

De Exo Terra Glow Mushrooms geven een spannend accent aan gelijk welk terrarium, zowel overdag als ’s nachts. Hout dat in de natuur vergaat wordt regelmatig gebruikt door reptielen, amfibieën en ongewervelden om zich te verschuilen, te slapen of om er hun eieren te leggen. Bioluminescente paddestoelen groeien vaak op deze rottende houtstronken. Net zoals in de natuur, lijken de Exo Terra Glow Mushrooms te groeien op een stuk rottend hout.

De Exo Terra Glow Mushrooms nemen overdag licht op, en geven het ’s nachts langzaam terug af. De gloed van de paddestoelen zorgt voor een schemerlicht in het terrarium dat nacht- of schemeractieve dieren toelaat om ’s nachts naar behoren te zien. De Exo Terra Glow Mushrooms voorzien een veilige plaats om te schuilen en slapen. Tezelfdertijd zal het vochtige microklimaat de thermoregulatie, hydratatie en het natuurlijke vervellingsproces van reptielen ondersteunen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »