• Exo Terra Incubator - Broedmachine

Exo Terra Incubator - Broedmachine

De thermo-elektrische incubator voor reptieleneieren, die zowel verwarmt en koelt. De temperatuur kan worden ingesteld met het digitale controlesysteem.
Artikelnummer:
33/PT2445
Levertijd:
4-6 werkdagen
Reviews:
€219,95
Incl. btw

Exo Terra Incubator

De thermo-elektrische incubator voor reptieleneieren, die zowel verwarmt en koelt. De temperatuur kan worden ingesteld met het digitale controlesysteem.
De reptieleneieren kunnen eenvoudig in gaten gehouden worden door de deur en de verlichting binnen de incubator (schakelaar bevindt zich aan de voorzijde, zodat het broedproces niet verstoord wordt). Wanneer de maximum ingestelde temperatuur wordt overschreden, koelt deze Incubator automatisch en schakelt deze direct weer over tot verwarmen, op het moment dat het onder de ingestelde temperatuur daalt. Zodoende voorkomt deze Incubator dat je de reptieleneieren verliest door oververhitting. Bovendien wordt de luchtvochtigheid op peil gehouden, dankzij een (uitschuifbaar) waterreservoir onderin de Incubator.
Uitermate geschikt voor klimaatstabiel transport van reptielen en amfibieën.

De Incubator wordt geleverd inclusief:

  • Twee aanpasbare lades om de broedruimte maximaal te benutten
  • Twee incubatiedoosjes
  • Draagbeugel
  • Auto-Adapter (12V)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »