• Exo Terra Turtle Clean

Exo Terra Turtle Clean

Exo Terra Turtle Clean is een 100% biologisch reinigingsmiddel voor waterschildpaddenterraria dat bij een wekelijks gebruik helpt om geurvorming te controleren en hardnekkig organisch afval af te breken.
Artikelnummer:
33/PT1998
Levertijd:
5-8 dagen
Reviews:
€10,99
Incl. btw

Exo Terra Turtle Clean

Exo Terra Turtle Clean helpt om het organische afval in waterschildpaddenterraria te elimineren. Deze krachtige biologische formule breekt op efficiënte wijze hardnekkig vuil afkomstig van schildpadden af, alsook de voedselresten die overblijven na het voederen. Exo Terra Turtle Clean helpt de filterefficiëntie te verbeteren en is effectief bij het controleren van geurvorming. Het natuurlijke bijprodukt van Exo Terra Turtle Clean is een voedselbron voor gewenste én voordelige bacterieën.

Waterschildpadden produceren organisch afval op verschillende manieren; terwijl ze groeien stoten ze voortdurend schild- en huiddeeltjes af. Tijdens het voederen scheuren ze het voedsel uiteen met hun nagels en produceren ze significante hoeveelheden afval. Dit is een serieuze belasting voor filters en overschrijdt gemakkelijk de capaciteiten van de in het terrarium aanwezige biologische flora, behalve wanneer men gebruik maakt van Exo Terra Turtle Clean. Exo Terra Turtle Clean zal, bij gebruik op de aangeraden wekelijkse basis, een juiste en gunstige biologische flora installeren om te verzekeren dat een significante afbraak van organisch afval kan plaatsvinden.

Gebruiksaanwijzigen:
Goed schudden voor gebruik. 5 mL per 38 L water. Gebruik deze dosis bij de eerste inrichting van het terrarium en als een wekelijkse behandeling.

Verkrijgbaar in:

  • 120 ML

 

het is een goed middel

4 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen