Fietsen met de hond

Fietsmand voor honden

Als je lekker op pad wilt met je hond kan je naast wandelen natuurlijk ook eens lekker de fiets pakken. Met een hondenfietsmand van Pets Gifts kan je overal naartoe fietsen met je hond. Heb je een keer geen zin om met je hond naar een park naast de deur te gaan, maar wil je wat afwisseling, dan is dit natuurlijk de ideale oplossing. Je bent lekker buiten met je hond, je krijgt beweging en het is een goedkope manier om ergens te komen met je hond. Of je nou een fietsmand voor aan je stuur wilt of voor op de bagagedrager, dit is beide geen probleem. Bij Pets Gifts geven we jou de keuze!

Wat voor hond past er in een hondenfietsmand?

Heb je een kleine hond dan is een hondenfietsmand ideaal. Een grote hond kan mee rennen naast de fiets maar voor een kleine hond kan dit natuurlijk al gauw te snel gaan. Bij Pets Gifts verkopen wij hondenfietsmanden voor honden onder de 12 KG. Heb je een grote hond die zwaarder weegt als 12 KG kan je natuurlijk een fietskar overwegen, deze bevestig je achter je fiets en is geschikt voor honden tot 50 KG. Bij Pets Gifts vind jij sowieso iets geschikts voor jouw hond!

Draadkoepels voor jouw hondenfietsmand

Is jouw hond erg actief en springt hij of zij graag? Overweeg dan zeker een draadkoepel voor op jouw hondenfietsmand. Bij Pets Gifts verkopen wij diverse draadkoepels die het fietsen met jouw hond een stuk veiliger maken. Wij verkopen natuurlijk ook fietsmanden met koepel of die naar wens dicht te ritsen zijn.

 

Lees meer