Schesir Hondenvoeding

Schesir Hondenvoeding kopen?

Schesir hondenvoeding is van de hoogste kwaliteit er is gebruik gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, van dezelfde kwaliteit als die van de ingrediënten voor menselijke consumptie. Schesir hondenvoeding bevat geen kleurstoffen, smaakversterkers of chemische conserveringsmiddelen. Zorgvuldige selectie van de beste delen van vis en vlees, gestoomd en met de hand bereid. Maximale zorg in de bereiding van smakelijke en gezonde recepten.

Schesir Hondenvoeding is "Cruelty free"

Schesir houdt van dieren en verwerpt het gebruik van alle soorten invasieve en bloedige testen. Daarom wordt Schesir door dierenwelzijnsorganisaties genoemd onder de merken "cruelty free" en zijn alle verpakkingen voorzien van de "garantiestickers" Cruelty Free en Dolphin Safe.

Natvoer van Schesir in Blik voor Puppy

De natvoeding van Schesir is een hoogwaardige natvoeding met eerste kwaliteit ingrediënten. Deze varianten zijn geschikt voor pups en bevatten vlees of vis in zijn zuiverste vorm. De voeding is een complete voeding, het is echter niet aan te raden om natvoeding als hoofdvoeding te geven aan de hond. Natvoeding bevat namelijk 80% vocht waardoor je er veel van moet voeren, daarnaast is droogvoeding beter voor de tanden van de hond.
Geef Schesir natvoeding naast droogvoeding aan je pup om hem of haar eens lekker te verwennen met iets gezonds. Let wel op dat je de voedingswaarde van beide voersoorten op elkaar afstemt, zodat je pup niet te dik wordt.

Natvoer van Schesir in blik adult

Schesir is een 100% natuurlijke natvoeding geschikt voor volwassen honden. Schesir hondenvoer bevat geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen maar wel alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft. Schesir is zoutloos en daardoor ook uitermate geschikt voor dieren met nier- en blaasproblemen.

Verkrijgbaar in diversen varianten:
  • Schesir Blikje Kip & Appel
  • Schesir Blikje Kip
  • Schesir Blikje Tonijn
  • Schesir Blikje Kip & Rund
  • Schesir Blikje Kip & Ham
  • Schesir Blikje Kip & Aloe Vera
  • Schesir Blikje Kip & Ananas
  • Schesir Blikje Kip & Papaya

Schesir Hondenvoeding koop je voordelig en snel bij PetsGifts.nl