Gedenkstenen

Het overlijden van uw trouwe viervoeter kan een zeer ingrijpende gebeurtenis zijn. De hond heeft vele jaren deel uitgemaakt van de familie en hoorde er helemaal bij. Om na de dood van uw hond de herinnering voort te laten leven, kunt u op onze webshop van PetsGifts diverse gedenkstenen voor de hond kopen. Een gedenksteen hond is een erg mooi gebaar wanneer uw hond is overleden en u een mooi plekje  voor hem of haar wilt. Ook wanneer u ervoor kiest om uw hond te laten cremeren, hebben wij verschillende urns.

In de webshop kunt u verschillende prachtige artikelen vinden voor uw overleden hond, zoals de gedenksteen hond. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de prachtige Trixie Gedenksteen Love kiezen of de  Trixie Gedenksteen Forever. Hierop staan verschillende teksten prachtige teksten betreft de liefde voor uw hond. Tevens kunt u ook kiezen voor een Happy House Fotolijst Hartvorm of voor een Trixie gedenksteen hond Memory. Zoveel prachtige artikelen om uw trouwe viervoeter te herdenken en te koesteren.

Herdenk uw trouwe viervoeter

Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk het is wanneer uw trouwe dier komt te overlijden. Wij willen u dan ook een stukje troost en rust bieden door middel van onze gedenksteen hond. Tevens kunt u op onze webshop ook een prachtig graf mandje kopen of een mooie urn van het merk Happy House.

Vele voordelen bij PetsGifts

Wanneer u een product bij ons van PetsGifts besteld, weet u zeker dat u een product van kwaliteit heeft. Alle producten worden namelijk uitvoerig getest aangezien wij onze klanten graag het beste willen aanbieden. Daarnaast bieden wij ook gratis verzending aan wanneer u boven een bedrag van 40 euro besteld. Bekijk daarom snel de webshop en kijk of een een gedenksteen hond tussen zit die volledig aan uw wensen voldoet!