Honden Hek voor in huis

Hondenhek voor binnen kopen.

Hier bij PetsGifts vind je een groot assortiment hondenhekjes voor in huis. Er zijn diversen soorten hondenhekken verkrijgbaar. Voor welke ruimte je het hondenhekje ook wilt gebruiken er past er altijd wel eentje uit het assortiment van PetsGifts. Een hondenhek is een oplossing om je hond in een ruimte te houden of juist om te voorkomen dat je hond naar een bepaalde ruimte kan gaan. Een hek wordt veel toegepast in combinatie met kleine kinderen, bijvoorbeeld als de hond gaat eten om je hond de rust te geven om te laten genieten van zijn eten. Of juist om te voorkomen dat de hond in de speelkamer van de kinderen komt, zelfs is een hondenhek toepasbaar om te voorkomen dat je hond naar buiten glipt. Voor welke doel je het hondenhekje ook gaat gebruiken je zal zeker slagen met het ruime aanbod van PetsGifts

 

Een hondenhek is niet bedoeld voor kinderen en baby's

Wanneer je een hondenhek hebt aangekocht is deze niet bedoeld voor kinderen en baby's. Bij kinderhekken gelden andere regels en wetten waar de hekjes aan moeten voldoen. De leverancier van de hondenhekjes is dan ook niet aansprakelijk bij ongevallen van kinderen waar een hondenhek is gekocht. In ons assortiment vind je ook kinderhekjes die ook gebruikt kunnen worden als hondenhekjes, de hekjes voldoen dan wel aan de regels en wetten die gesteld zijn voor de veiligheid van kinderen. Wil je graag een combinatie van kinder en honden hek, dien je altijd een hekje te kiezen waarin de titel ook als kinderhek wordt gebruikt.

 

Hondenhek op maat.

Hier bij PetsGifts is het mogelijk om een hondenhek op maat te bestellen. Hiervoor zijn diversen toepassingen, bijvoorbeeld een hek langs de openhaard of het gedeelte van een open trap afsluiten of een doorgang van meer dan 122 cm afsluiten. Neem dan contact op met de klantenservice van PetsGifts op +31 (0)73 690 91 11 en bespreek de wensen.