Honden zwemvest

Hondenzwemvest kopen?

Wanneer je met je hond gaat varen is het ook voor je hond verplicht om een hondenzwemvest aan te schaffen. Op het vaarwater is er veel stroming waardoor het voor je hond moeilijker is om uit het water te komen, mocht je hond in het water vallen kan je met een hondenzwemvest je hond sneller uit het water halen, zodat het overige verkeer op het water geen gevaar of hinder ondervinden.

Een hondenzwemvest voor de niet zo goede zwemmer.

Er zijn nu eenmaal honden die niet zo goed kunnen zwemmen, of zelfs in paniek raken wanneer ze in het water terecht komen, soms zwemt je hond dan juist de verkeerde kant op. Wanneer je dan hebt gekozen voor een hondenzwemvest is er niks aan de hand je hond zal blijven drijven. Dat geeft een gerust gevoel, je kan met een hondenzwemvest dus lekker langs het water spelen, zelfs wanneer je hond niet zo goed kan zwemmen.

Een hondenzwemvest voor watersporten.

Een hondenzwemvest wordt altijd gebruikt bij watersporten waar een hond de hoofdrol speelt, dit zie je voornamelijk veel in Australie, hier worden zelfs kampioenschappen gehouden waar de hond op een surfplank staat, op die ruwe zee moet je een hondenzwemvest van top kwaliteit hebben, die perfect past en met gemak de hond kan laten drijven in een ruwe zee. De hondenzwemvest die daar ook gebruikt wordt is de Trixie Hondenzwemvest Extreme Sport. Lees meer