Slapen & rusten

Hondenmanden, hondenkussens en benches kopen bij PetsGifts

Op het moment dat u een hond in huis haalt, wilt u natuurlijk ook een plek creëren speciaal voor uw hond. Het is verstandig om geen overhaaste beslissing nemen, houdt daarom rekening met deze criteria.
Ten eerste is het type interieur van belang. Als u meer een modern interieur heeft, passen de bijzonder stijlvolle en trendy hondenkussens en boxbedden van Lex & Max uitstekend hierbij. Heeft u meer een klassiek interieur dan past bijvoorbeeld hier een prachtige Kubu rietenmand bij.
Daarnaast is het type hond ook iets waarop gelet moet worden. Heeft u een rustige hond die, graag slaapt, dan kunt u kiezen voor de pluche of fleece hondenmanden. Een veel comfortabelere mand is er bijna niet. Is uw hond actiever en speelt hij graag buiten, dan is wellicht een Nano hondenmand van Dog Gone Smart of een vetbediets voor u.

Lex & Max Hondenkussens en Boxbedden

De hondenkussens en boxbedden van Lex & Max zijn geschikt voor iedere hond, aangezien ze in allerlei verschillende maten te bestellen zijn. Daarnaast zijn bij alle kussens en bedden de hoezen los te maken. Er is ook een groot assortiment losse hoezen waaruit u kunt kiezen, als u uitgekeken bent op de huidige. Bovendien zijn alle hoezen uitwasbaar. De collectie van Lex & Max is zeer uitgebreid en is een aanwinst voor elk interieur. Uw hond zal er dol op zijn.

Benches

Als u thuis uw hond niet alleen kan laten, of u wilt uw puppy zindelijk maken, dan is een bench uitermate geschikt voor u. Het kan voorkomen dat tijdens uw nachtrust de hond aan uw spullen gaat bijten of spullen gaat vernielen. Met een benchhoes kunt u uw bench afdekken en de hond afschermen tegen licht en/of onweer.
Daarnaast kan een bench in de kofferbak geplaatst worden, als u uw hond ergens mee wilt naartoe nemen. Bijvoorbeeld op vakantie, waar u uw hond dan ook kan laten slapen. Voor onze benches verkoopt PetsGifts ook prachtige benchkussens, zodat uw hond comfortabel kan slapen.

Nano hondenmanden, vetbedden en Insect Shield manden

Voor de actieve hond, die graag buitenspeelt en lekker vies wordt, zijn er de Nano hondenmanden. Zeer fraaie manden die bestand is tegen vloeistoffen, vuil en vachtvet en vermindert tevens de verspreiding van bacteriën. Een goedkopere variant hiervoor is de vetbed, een deken met veel absorberende werking en dat heerlijk warm aanvoelt en bovendien snel en eenvoudig te wassen is.
Tot slot biedt PetsGifts een compleet nieuwe lijn van hondenmanden aan voor u hond. De Insect Shield hondenmand is voorzien van Permethrin, welke koud bloedige dieren doodt, zoals muggen, vliegen, teken etc. Dat houdt in dat uw hond nooit meer beschermd hoeft te worden met vlooiendruppels of tekenpipets. Als uw hond in de mand gaat liggen zorgt het permethrin voor de bescherming. Permethrin is een ongevaarlijke stof voor mensen en huisdieren.

Lees meer