Antiblaf band kopen

Anti Blafband kopen?

Steeds vaker kiezen baasjes voor een Anti Blafband voor de hond. Voornamelijk wordt hiervoor gekozen omdat de buurt aan het klagen is over de geluidsoverlast. Helaas is een antiblafband dan noodzakelijk, wij zijn geen voorstander voor anti blaf middelen, echter is het soms zo belangrijk dat er een keuze gemaakt moet worden, of je hond uit huis te laten plaatsen of een anti blafband aan te schaffen. Dan is de keuze niet moelijk.

 

Hoe werkt een Anti-Blafband Hond?

Er zijn diversen soorten anti blafbanden te koop. Er is een keuze uit vibrerende of blafbanden met een citroen spray. Beide blaf banden zijn diervriendelijk, de prikband, en de stroomband worden door ons niet verkocht! Zodra je een blafband hebt aangeschaft moet je samen met je hond ervoor zorgen dat deze leert van de blafband. Bij ieder product zit een duidelijke beschrijving bijgeleverd hoe je dit precies moet aanpakken. Let op niet voor iedere hond werkt de blafband. Uit ervaring blijkt dat 3% van de honden de blafband kan negeren.

 

Geen blafband maar toch resultaat?

Wanneer je absoluut niet wilt kiezen om je hond een anti blafband om te doen kan je ervoor kiezen om een blaftoestel aan te kopen, er is een blaftoestel voor binnenshuis verkrijgbaar en een voor buiten, welke uiteraard waterdicht is. Een blaftoestel hoort je hond blaffen en zendt een ultra laag signaal uit. Dit ultrasoon geluid kan enkel door de hond gehoord worden. geschrokken van de hoge tonen zal de hond normaal stoppen met blaffen aangezien hij zijn geblaf zal associëren met dit onaangename geluid.

Lees meer
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »