ClickCease Lex en Max Hondenbank Divan Bari hout - Pets Gifts
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch

Lex & Max Hondenbank Divan Bari hout

Productomschrijving

Lex en Max Hondenbank Divan Bari hout

Hondenbank Divan de vernieuwde versie van de bekende Lex en Max houten Divan op wielen. Verbeterde kwaliteit. Tot in de puntjes afgewerkt, een pronk stuk in uw huiskamer.

De afmeting van de hondenbank zoals wordt getoond zijn de afmetingen waar u hond daadwerkelijk kan liggen, ook als je een hondenkussen zoekt welke hier in moet dan kan je deze afmetingen aanhouden. De afmeting van de hondenbank zelf (buitenmaat) is in de breedte 12 cm breder en in de diepte 6 cm.

Verkrijgbaar in de afmetingen: (Binnenmaat ligplaats)

  • 75 x 50 cm
  • 90 x 65 cm
  • 120 x 80 cm

Excl hondenkussen, bekijk hier ons gigantisch assortiment hondenkussens en maak gebruik van de filter op de juiste afmeting

Dit artikel kan niet worden bezorgd door PostNL. Onze chauffeurs komen deze graag bij u thuis bezorgen. Wij rekenen geen transportkosten voor Nederland en België. Om dit gratis te blijven doen vragen wij een klein beetje geduld, wij hebben een levertijd van 4 tot 9 dagen. Wij leveren maandag t/m zaterdag en kunnen zelfs in de avond leveren.

Het is ook mogelijk om het artikel in 's-Hertogenbosch af te halen, u ontvangt van ons dan 10% afhaal korting. Neem dan even contact met ons op zodat wij de hondenbank voor u kunnen reserveren, zodat u niet met lege handen staat. Wij sturen u dan ook een aangepaste factuur met de verwerkte korting, het is mogelijk om deze bij ons te pinnen.

Productspecificaties

Artikelnummer
7004-075-21
SKU
7004-075-21

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Dit heb je zojuist bekeken