• Lord Lou Hondenbank Edoardo Leder Black
  • Lord Lou Hondenbank Edoardo Leder Black
  • Lord Lou Hondenbank Edoardo Leder Black
  • Lord Lou Hondenbank Edoardo Leder Black

Lord Lou Hondenbank Edoardo Leder Black

Onze hondenmand Edoardo is het bed waar uw hond altijd al van droomde. Deze verhoogde, leren hondenmand is ontworpen met het geluk en comfort van uw hond in het achterhoofd.
Artikelnummer:
0053
Levertijd:
1-3 werkdagen
Reviews:
€199,00
Incl. btw

Lord Lou Hondenbank Edoardo Leder Black

Onze hondenmand Edoardo is het bed waar uw hond altijd al van droomde. Deze verhoogde, leren hondenmand is ontworpen met het geluk en comfort van uw hond in het achterhoofd. De mand speelt echter ook in op de stijl en de luxe die u in uw huis wenst. De Edoardo is van hoge kwaliteit en staat garant voor een uitstekende nachtrust voor uw hond.

Edoardo is een klassieke leren hondenmand, geïnspireerd door de beroemde “Bentley-steek”. Deze leren hondenmand is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende maten, voor de beste pasvorm voor uw hond. De zachte voering van de mand tilt comfort naar een hoger niveau, zodat uw hond van een comfortabele nachtrust geniet. De combinatie van luxe, comfort, stijl en kwaliteit maken deze leren hondenmand de perfecte toevoeging aan het leven van uw hond en uzelf.

De bekleding van deze voortreffelijke hondenmand bestaat uit (kunst)leer met een Bentley-steek, wat de hondenmand zowel comfortabel als tijdloos maakt. Deze klassieke stijl roept een gevoel van hedendaagse “royal casual” op en is daarom onmisbaar in uw huis. U en uw trouwe viervoeter verdienen alleen het allerbeste, en dat is met zekerheid de leren hondenmand Edoardo.

Verkrijgbaar in de afmetingen gemeten vanaf de buitenmaat: 

  • 60 x 40 x (H) 27 cm
  • 80 x 60 x (H) 29 cm
  • 100 x 80 x (H) 31 cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen