Krabpalen

Kwalitatieve, voordelige krabpalen online kopen

Veel mensen onderschatten het nut van leuke krabpalen voor hun katten! Wanneer je ervoor hebt gekozen om één of meerdere katten in huis te halen, zal je al snel merken dat deze beestjes over behoorlijk veel energie in zich hebben. Deze energie willen ze kwijt, maar daarnaast houden ze er ook van om hun klauwen te gebruiken. Beide factoren samen zorgen ervoor dat katten die niet over een krabpaal beschikken het vaak hebben gemunt op je interieur. Krabpalen in huis halen zorgt er wat dat betreft niet alleen voor dat je kat over een eigen plekje beschikt om zich lekker uit te leven en te rusten. Daarnaast kan het hebben van krabpalen er ook voor zorgen dat je meubels in huis met rust worden gelaten. Het mag dan ook duidelijk zijn, heb jij nog geen krabpalen in huis staan, maar heb je wel katten? Dan wordt het hoog tijd om een exemplaar voor jouw huis online aan te kopen bij PetsGifts!

Welke krabpaal kopen?

Indien je een blik werpt op het aanbod aan krabpalen hier bij Pets Gifts zal je meteen merken dat er heel veel verschillende soorten in ons assortiment zijn terug te vinden. Als klant kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een eenvoudige, standaard krabpaal online aan te kopen, maar je kan eveneens kiezen voor een meer luxueuze uitvoering die een absolute meerwaarde zal betekenen voor jouw interieur. Naast krabpalen kun je ook kiezen voor krabtonnen of muurkrabpalen. Voor welke krabpaal je uit ons assortiment uiteindelijk ook zal kiezen, wanneer je deze hier bij Pets Gifts aankoopt kan je steeds rekenen op een uitstekende kwaliteit in combinatie met een laag prijskaartje. Het mag dan ook duidelijk zijn, een krabpaal aankopen hier bij Pets Gifts is ongetwijfeld een zeer goed idee!

Een prima krabpaal voor jouw katten

In het assortiment hier bij Pets Gifts zijn krabpalen online terug te vinden die over een zeer uiteenlopend design beschikken. Je kan er als klant bijvoorbeeld voor kiezen om een krabpaal in huis te halen met een overdekt onderdeel waar je een lekker warm kussentje in kan leggen. Op deze manier wordt de krabpaal ook echt een plaats in huis waar je kat kan ontspannen en zich goed voelt. Anderzijds is het ook mogelijk om gewoon een krabpaal aan te kopen die bestaat uit meerdere verdiepingen waardoor je kat van platformpje naar platformpje kan springen. Gezien het feit dat katten er van houden om in bomen te klimmen zullen ze ook een dergelijke, hoge krabpaal ongetwijfeld weten te waarderen! Zeker ook voor krabpalen voor de grote katten ben je bij PetsGifts aan 't goede adres. Hoe dan ook, welke krabpaal je ook wenst aan te kopen voor je kat, het mag in ieder geval duidelijk zijn dat je hier bij Pets Gifts ongetwijfeld aan het juiste adres bent!

Lees meer

Krabpaal Flensburg grijs

De krabpaal heeft een gewicht van 14 KG daarmee mogen we gerust zeggen dat deze krabpaal stevig is en van goede kwaliteit
€119,00 €87,20

Krabpaal Kiel donker grijs

De perfecte krabpaal voor jou kat! Deze krabpaal heeft heerlijke ligplaatsen op diversen hoogtes zodat je kat zelf kan kiezen waar die het liefste wil gaan liggen.
€129,95 €99,99

Krabpaal Maine Coon Gotha

Grote stevige krabpaal met stammen van 11,8 cm dik! Deze stevige krabpaal heeft een hoge en grote ligplaats aan de bovenkant van de krabpaal
€199,00 €169,40

Krabpaal Kiel beige

De perfecte krabpaal voor jou kat! Deze krabpaal heeft heerlijke ligplaatsen op diversen hoogtes zodat je kat zelf kan kiezen waar die het liefste wil gaan liggen.
€129,95 €99,99

Krabpaal Tarp Maine Coon beige

Krabpaal Tarp heeft iets speciaals, de krabpaal heeft namelijk 2 bodemplaten, daardoor kan je de krabpaal in een hoek zetten, langer maken of gewoon aan elkaar laten.
€159,00 €136,40

Krabpaal Tarp Maine Coon grijs

Krabpaal Tarp heeft iets speciaals, de krabpaal heeft namelijk 2 bodemplaten, daardoor kan je de krabpaal in een hoek zetten, langer maken of gewoon aan elkaar laten.
€159,00 €136,40

Krabpaal Genthin licht grijs

Krabpaal Genthin is een stevige grote krabpaal, kan ook gebruikt worden door meerdere katten. De krabpaal heeft sisalstammen met een diameter van 7 cm.
€149,00 €99,40

Krabpaal Bamberg grijs

Krabpaal Bamberg is een prachtige krabpaal met heel veel schuil/lig plaatsen en meer dan voldoende krab mogelijkheden. Zeer geschikt voor meerdere katten die allemaal een eigen plekken kunnen vinden.
€179,00 €158,40

Krabpaal Maine Coon Senior XXL Oskar

Krabpaal uitermate geschikt voor grote katten, een echte aanrader voor oudere en lichamelijk beperkte dieren. Met sisal tapijt en zeer degelijke pluche bekleding. 3 verdiepingen met opstaphulpjes.
€299,00 €269,00

Krabpaal Flensburg donker grijs

De krabpaal heeft een gewicht van 14 KG daarmee mogen we gerust zeggen dat deze krabpaal stevig is en van goede kwaliteit
€119,00 €87,20

Krabpaal Holzam licht grijs

Deze unieke krabpaal Holzam heeft maar liefst 7 slaap en verstop plekken, daarmee is deze krabpaal zeer geschikt voor meerdere katten.
€149,00 €108,40

Krabpaal Mannheim

Goede kwaliteit krabpaal met stevige bodemplaat van 4 cm dik. Deze krabpaal komt direct uit de fabriek in Duitsland. Uniek aan deze krabpaal is dat deze is voorzien van een eetbakje.
€79,95 €62,80

Krabpaal Kat Keulen beige

Een leuke krabpaal voor je kat, deze krabpaal kat Keulen hebben wij vernoemd naar een Duitse stad omdat deze is ontworpen in Duitsland.
€139,99 €89,99

Krabpaal Genthin donker grijs

Krabpaal Genthin is een stevige grote krabpaal, kan ook gebruikt worden door meerdere katten. De krabpaal heeft sisalstammen met een diameter van 9 cm.
€149,00 €99,40

Krabpaal Falco

Krabpaal met krabton, de krabton is bekleed met sisaltapijt, 2 verdiepingen met voldoende slaap en rustplekken.
€159,00 €124,20

Krabpaal Akita grijs

Deze paal bevat een grot met een kussen in teddyvacht waar uw kat uiterst comfortabel kan slapen. Bovenaan zijn er twee ligplatformen
€109,99 €89,99

Krabpaal Duisburg grijs

Krabpaal met extra groot ligbed bovenop. Deze krabpaal heeft 2 extra huisjes om lekker in te schuilen. Zeer geschikt voor 1 of meerdere katten.
€79,95 €62,99

Maine Coon Krabpaal Izan

Krabpaal speciaal ontworpen voor grote katten zoals de Maine Coon. Deze krabpaal heeft sisalstammen van maar liefst 15 cm!
€189,00 €149,00

Maine Coon Krabpaal Klara XXL grijs

Uitermate geschikt voor grote katten. Extra dikke sisal stam van 20 cm! Uitermate hoogwaardig pluche. Mandje met gevoerde rand en vastgemaakt wendbaar kussen.
€189,00 €179,00

Houten Krabpaal Westendorf

Een exclusieve krabpaal gemaakt van hout. Hoge kwaliteit en perfect afgewerkt. De krabpaal heeft diversen ligplaatsen voorzien van zachte ligmatjes
€159,00 €124,40

Houten Krabpaal Fino Large

Krabpaal gemaakt van hout. Prachtig design welke past in ieder interieur. De krabpaal is stevig, makkelijk schoon te houden dankzij de afneembare kussentjes
€179,95 €159,99

Krabpaal Maine Coon XXL Humberto

Krabpaal uitermate geschikt voor grote katten, met zeer degelijke pluche bekleding/geweven stof. Stammen met extra dik natuursisal eromheen.
€379,00 €329,00

Krabpaal Vilt José

Krabpaal bekleed met vilt samen met jute eromheen. Ook de schuilplaats binnenin geheel bekleed met vilt. 2 wendbaar kussens met twee verschillende designs.
€139,99 €119,00

Krabpaal Elmau donkergrijs

Grote stevige krabpaal tot aan het plafond. Bij deze krabpaal is het belangrijk dat de krabpaal precies tussen het plafond en de vloer past.
€139,99 €107,20
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »