Krabpalen

Kwalitatieve, voordelige krabpalen online kopen

Veel mensen onderschatten het nut van leuke krabpalen voor hun katten! Wanneer je ervoor hebt gekozen om één of meerdere katten in huis te halen, zal je al snel merken dat deze beestjes over behoorlijk veel energie in zich hebben. Deze energie willen ze kwijt, maar daarnaast houden ze er ook van om hun klauwen te gebruiken. Beide factoren samen zorgen ervoor dat katten die niet over een krabpaal beschikken het vaak hebben gemunt op je interieur. Krabpalen in huis halen zorgt er wat dat betreft niet alleen voor dat je kat over een eigen plekje beschikt om zich lekker uit te leven en te rusten. Daarnaast kan het hebben van krabpalen er ook voor zorgen dat je meubels in huis met rust worden gelaten. Het mag dan ook duidelijk zijn, heb jij nog geen krabpalen in huis staan, maar heb je wel katten? Dan wordt het hoog tijd om een exemplaar voor jouw huis online aan te kopen bij PetsGifts!

Welke krabpaal kopen?

Indien je een blik werpt op het aanbod aan krabpalen hier bij Pets Gifts zal je meteen merken dat er heel veel verschillende soorten in ons assortiment zijn terug te vinden. Als klant kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een eenvoudige, standaard krabpaal online aan te kopen, maar je kan eveneens kiezen voor een meer luxueuze uitvoering die een absolute meerwaarde zal betekenen voor jouw interieur. Naast krabpalen kun je ook kiezen voor krabtonnen of muurkrabpalen. Voor welke krabpaal je uit ons assortiment uiteindelijk ook zal kiezen, wanneer je deze hier bij Pets Gifts aankoopt kan je steeds rekenen op een uitstekende kwaliteit in combinatie met een laag prijskaartje. Het mag dan ook duidelijk zijn, een krabpaal aankopen hier bij Pets Gifts is ongetwijfeld een zeer goed idee!

Een prima krabpaal voor jouw katten

In het assortiment hier bij Pets Gifts zijn krabpalen online terug te vinden die over een zeer uiteenlopend design beschikken. Je kan er als klant bijvoorbeeld voor kiezen om een krabpaal in huis te halen met een overdekt onderdeel waar je een lekker warm kussentje in kan leggen. Op deze manier wordt de krabpaal ook echt een plaats in huis waar je kat kan ontspannen en zich goed voelt. Anderzijds is het ook mogelijk om gewoon een krabpaal aan te kopen die bestaat uit meerdere verdiepingen waardoor je kat van platformpje naar platformpje kan springen. Gezien het feit dat katten er van houden om in bomen te klimmen zullen ze ook een dergelijke, hoge krabpaal ongetwijfeld weten te waarderen! Zeker ook voor krabpalen voor de grote katten ben je bij PetsGifts aan 't goede adres. Hoe dan ook, welke krabpaal je ook wenst aan te kopen voor je kat, het mag in ieder geval duidelijk zijn dat je hier bij Pets Gifts ongetwijfeld aan het juiste adres bent!

Lees meer

Krabpaal Maine Coon Gotha

Grote stevige krabpaal met stammen van 11,8 cm dik! Deze stevige krabpaal heeft een hoge en grote ligplaats aan de bovenkant van de krabpaal
€189,00 €139,40

Krabpaal Rostock lichtgrijs

Krabpaal met krabtapijt op de onderste plank, 3 heerlijke slaap plekken, je kat kan kiezen of de grot, hangmat of alles in de gaten houden op het bovenste lig mandje
€109,00 €69,00

Krabpaal Tarp

Krabpaal Tarp heeft iets speciaals, de krabpaal heeft namelijk 2 bodemplaten, daardoor kan je de krabpaal in een hoek zetten, langer maken of gewoon aan elkaar laten.
€159,00 €109,00

Krabpaal Kat Keulen grijs

Een leuke krabpaal voor je kat, deze krabpaal kat Keulen hebben wij vernoemd naar een Duitse stad omdat deze is ontworpen in Duitsland.
€139,99 €89,99

Krabpaal Hamburg grijs

Een luxe en grote krabpaal met diversen ligplaatsen, deze krabpaal heeft een heerlijke hangmand waar je kat in weg kan dromen.
€149,00 €109,00

Krabpaal Berlin grijs

Robuuste krabpaal met meer dan voldoende lig, slaap en speel plaatsen. Daarmee ook geschikt voor meerdere katten. De krabpaal is voorzien van 2 heerlijke hangmatten
€139,00 €89,00

Krabpaal Duisburg grijs

Krabpaal met extra groot ligbed bovenop. Deze krabpaal heeft 2 extra huisjes om lekker in te schuilen. Zeer geschikt voor 1 of meerdere katten.
€79,95 €54,99

Krabpaal Falco

Krabpaal met krabton, de krabton is bekleed met sisaltapijt, 2 verdiepingen met voldoende slaap en rustplekken.
€159,00 €114,20

Krabpaal Lucano

Luxe krabpaal van Trixie. De krabpaal staat op een stevige bodemplaat waardoor het wiebelen van deze krabpaal tot de verleden tijd behoort.
€159,00 €114,95

Krabpaal Kiel licht grijs

De perfecte krabpaal voor jou kat! Deze krabpaal heeft heerlijke ligplaatsen op diversen hoogtes zodat je kat zelf kan kiezen waar die het liefste wil gaan liggen.
€139,95 €99,99

Krabpaal Maine Coon Castle XXL

Deze mega grote krabpaal is ruim 140 cm breed en 180 cm hoog! Zeer geschikt voor grote katten zoals de maine coon. Door zijn grootte kunnen hier makkelijk meerdere katten gebruik van maken.
€408,00 €296,40

Krabpaal Maine Coon Carlos XXL

Krabpaal speciaal voor grote en zware katten. Uitzonderlijk hoge kwaliteit krabpaal met sisalstammen van maar liefst 15 cm diameter.
€325,00 €249,00

Krabpaal XXL Pietro

Krabpaal Pietro is uitermate geschikt voor grote katten, met zeer degelijke pluche bekleding. Stammen met extra dik natuursisal.
€329,00

Maine Coon Krabpaal XXL Zita

Een grote en stevige krabpaal, speciaal voor de grote kattensoorten. De sisalstammen zijn extra dik en de krabpaal heeft vier ligplaatsen.
€269,00 €229,00

Krabpaal Kat Keulen beige

Een leuke krabpaal voor je kat, deze krabpaal kat Keulen hebben wij vernoemd naar een Duitse stad omdat deze is ontworpen in Duitsland.
€139,99 €89,99

Krabpaal Kiel donker grijs

De perfecte krabpaal voor jou kat! Deze krabpaal heeft heerlijke ligplaatsen op diversen hoogtes zodat je kat zelf kan kiezen waar die het liefste wil gaan liggen.
€129,95 €99,99

Krabpaal Trend Curacao

Krabpaal Trend Curacao zal je kat veel plezier bieden door zijn 5 verdiepingen met alles op en eraan. De krabpaal is van het materiaal waterhyacint gemaakt, super sterk en scheurvast.
€159,00 €114,00

Krabpaal Maine Coon grijs

Een stevige krabpaal voor de grote katten, kleine tijgers mogen natuurlijk ook gebruik maken van deze stevige krabpaal. De sisalpalen hebben een diameter van maar liefst 15 cm.
€199,00 €159,00

Maine Coon Krabpaal Izan

Krabpaal speciaal ontworpen voor grote katten zoals de Maine Coon. Deze krabpaal heeft sisalstammen van maar liefst 15 cm!
€189,00 €169,00

Muurkrabpaal ø 11 cm

Krabpaal ter bevestiging aan de muur. Het sisal is verlijmd aan de ABS koker. Zeer stevig en efficiënt om de katten zijn nagels te laten scherpen.
€24,95

Krabpaal Hugo

Bijzondere krabpaal met krabton in moderne kleuren. De krabton is bekleed met stevig sisaltapijt waar je kat flink zijn nagels kan scherpen.
€299,00 €249,00

Maine Coon Krabpaal Western Inn

Krabpaal Trend Cat-Rock Western Inn wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit en het gebruik van de beste materialen.
€199,00 €159,00

Klim en Klauter Ladder Wandmontage Kat

Uitbreiding van het kattenrijk met hoger gelegen plekken. Ook geschikt ter uitbreiding van reeds voorhanden krabmeubels. Met drie platforms, bevestigingsmateriaal niet inbegrepen. 
€59,95 €49,99

Krabpaal Laia

Luxe krabpaal met gelamineerde mdf-platen voorzien van kussentjes, deze kussentjes zijn te verwijderen en te wassen in de wasmachine op handwas.
€169,00 €109,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »