Bouw je eigen krabpaal

Eenvoudig een krabpaal zelf samenstellen

Het is altijd mogelijk dat je tussen het standaard aanbod met krabpalen toch niet dat ene exemplaar terug kan vinden die jij graag in huis wenst te halen voor jouw katten. Een krabpaal zelf samenstellen biedt in deze situatie een zeer interessant alternatief. Volgens veel mensen is dit bijzonder complex of moeten ze in dit geval rekening houden met een zeer hoog prijskaartje, maar we kunnen je meteen geruststellen, dat is absoluut niet het geval, in tegendeel. Een krabpaal zelf samenstellen is hier bij PetsGifts niet alleen zeer eenvoudig, bovendien hoef je geen rekening te houden met een hoge kostprijs en worden er nooit verzendkosten aangerekend. Dit zijn dan ook alvast reeds enkele goede redenen om er voor te kiezen om een krabpaal zelf samen te stellen hier bij PetsGifts!

 

Meer dan 1000 verschillende modellen te maken

Bij PetsGifts is het mogelijk om een keuze te maken uit zomaar even 1000 verschillende modellen. Dit zorgt er voor dat iedereen over een erg mooie basis beschikt voor zijn of haar krabpaal en dat ook nog eens zonder dat je daarvoor een hoge kostprijs dient te betalen. Een krabpaal zelf samenstellen wordt op deze manier zomaar nog heel wat interessanter! In het andere geval is het mogelijk dat je reeds een schets hebt gemaakt van jouw ideale krabpaal of dat je bijvoorbeeld over een foto beschikt van hoe deze er precies uit moet komen te zien. In beide gevallen kan je deze aan ons bezorgen waarna wij jouw ideale krabpaal zullen maken!

 

Gegarandeerd een prima kwaliteit

Een krabpaal zelf samenstellen zorgt er nooit voor dat je rekening dient te houden met een verlies aan kwaliteit, in tegendeel. De onderdelen van Trixie CatSelect staan er namelijk om bekend over de hoogst mogelijke kwaliteit te beschikken. Zo maken ze gebruik van een pluche kwaliteit van 640 gram per cm/2. Op deze manier kan je rekenen op een zeer dikke pluche laag waardoor deze veel langer intact blijft. Bovendien is het pluche verlijmd aan de ondergrond. Een krabpaal zelf samenstellen met behulp van deze kwalitatieve onderdelen zorgt er in ieder geval voor dat je beschikt over een unieke krabpaal die niet alleen op vlak van uitstraling, maar ook voor wat de kwaliteit betreft perfect in lijn zal liggen met jouw verwachtingen.

 

Een krabpaal zelf samenstellen bij PetsGifts.nl

Wilt je graag ook een krabpaal zelf samenstellen? In dat geval mag het ondertussen wel duidelijk zijn dat je daarvoor hier bij PetsGifts aan het juiste adres bent. Wij maken het voor onze klanten mogelijk om zelf een krabpaal samen te stellen met niet alleen zeer kwalitatieve materialen, maar dat ook nog eens tegen een zeer interessante prijs. Wil je liever niet zelf aan de slag gaan, maar heb je een voorbeeld van de krabpaal die je wenst? Door deze aan ons te bezorgen nemen wij je graag alle werk uit handen waardoor je beschikt over die ene krabpaal die jij altijd al wou hebben.

 

Lees meer