Reismand Kat

Mocht je je aan het oriënteren zijn op het gebied van een reismand kat kunnen wij je vertellen dat je bij Petsgifts.nl ongetwijfeld aan het juiste webadres bent. Binnen ons assortiment kan je namelijk terecht voor de aanschaf van katten reismanden in allerlei verschillende soorten en maten, waardoor het voor iedereen mogelijk is om een variant aan te schaffen die past bij de wensen en de behoeften van je kat(ten). Bekijk ons assortiment op je gemak en laat je verrassen door de mogelijkheden. Mocht het nu zo zijn dat je belangrijke vragen hebt die je aan ons wilt stellen is het uiteraard mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij beantwoorden al je vragen met veel plezier.

Het nut van een Reismand voor Katten

Je kat moet nu eenmaal eens naar de dierenarts. Hierdoor is een reismand kat eigenlijk al onmisbaar. In ons assortiment vind je diversen reismanden welke de reis naar de dierenarts voor je kat zo comfortabel mogelijk maakt. Ook komt het vaak voor dat de kat mee mag op vakantie of mag logeren. Uiteraard is het hier ook van belang om een betrouwbare reismand kat aan te schaffen.

De mogelijkheden binnen ons assortiment

Indien je al een blik hebt geworpen op ons assortiment hieronder zal je zonder twijfel tot de conclusie zijn gekomen dat wij reismanden in verschillende soorten en maten aanbieden. Zo is het mogelijk om te kiezen voor transporttas, maar behoort een kunststof transport box voor je kat ook zeker tot de mogelijkheden. Wel willen wij je aanraden om de productinformatie van de reismand kat zorgvuldig door te nemen, aangezien sommige reismanden uit ons assortiment niet geschikt zijn voor grote en zwaardere rassen. Mocht je hier nu vragen over hebben is het natuurlijk ook geen enkel probleem om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bestellen en levering

Op het moment dat je een geschikte reismand kat binnen onze webwinkel hebt weten te vinden is het mogelijk om deze binnen een handomdraai te bestellen. Wij hebben er namelijk alles aan gedaan om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken en uiteraard hoort hier geen lastig en tijdrovend bestelproces bij. Plaats de reismand kat die je wenst te bestellen simpelweg in je winkelwagen, vul vervolgens alle adres- en contactgegevens in en reken af door middel van een betaalmethode naar keuze. Een groot deel van onze reismanden leveren wij de volgende dag, indien deze voor 22:00 besteld is. Indien er sprake is van een langere levertijd zal dit duidelijk zijn aangegeven. Bestellingen boven een bedrag van € 49,00 worden gratis geleverd. Voor bestellingen onder dit bedrag brengen wij € 5,95 aan verzendkosten in rekening. Uiteraard zal je van ons een Track & Trace code ontvangen, waardoor je in staat bent om de reismand kat op de voet te volgen. Mocht het product niet helemaal naar wens zijn heb je tot 14 dagen om het product zonder opgave van reden te retourneren.

Neem contact met ons voor meer informatie

Heb je behoefte aan meer informatie met betrekking tot een reismand kat uit ons assortiment? Schroom dan zeker niet om contact op te nemen met onze klantenservice en al je vragen aan ons te stellen. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected] Wij vragen je in dit geval wel altijd om je ordernummer mee te sturen, zodat onze medewerkers de order sneller kunnen inzien en hierdoor ook sneller kunnen reageren. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat je voor de aanschaf van een reismand kat bij Petsgifts.nl aan het juiste webadres bent.