Kippenhok kopen

Een kwalitatieve, voordelige kippenhok kopen

Indien je een blik werpt op het aanbod van kippenhokken hier bij PetsGifts zal je meteen merken dat er heel veel verschillende soorten in ons assortiment zijn terug te vinden. Als klant kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een eenvoudige kippenhok aan te kopen geschikt voor 2 tot 3 kippen. Maar je kan eveneens kiezen voor een meer luxueze uitvoering die een absolute meerwaarde zal betekenen voor jouw tuin. Voor welke kippenhok je uit ons assortiment uiteindelijk ook zal kiezen, wanneer je deze hier bij PetsGifts aankoopty kan je steeds rekenen op een uitstekende kwaliteit in combinatie met een laag prijskaartje. Het mag dan ook duidelijk zijn, een kippenhok aankopen hier bij PetsGifts is ontgetwijfeld een zeer goed idee.

Je kippenhok thuis laten monteren?

Wanneer je een kippenhok aankoopt zal deze nog thuis gemonteerd moeten worden, dit kan een flink karwei zijn. Heb je geen tijd of wil je dit liever door een proffesional laten doen? PetsGifts heeft zijn eigen monteurs rond rijden die het kippenhok graag voor je zal monteren. Het voordeel van onze montage service is dat het hok perfect zal worden afgeleverd en het verpakkings materiaal retour wordt genomen, zodat je ook niet het afval hoeft af te voeren. De kosten hiervoor zijn €49,00 en wanneer je hier gebruik van wilt maken kan je dit vermelden bij het vakje "opmerkingen" in de winkelwagen. Onze monteur heeft een pin automaat bij zodat je deze bij aflevering kan afrekenen. 

Een kippenhok wordt gemaakt van natuurlijke materialen.

Het spreekt voor zich dat een houten kippenhok behandeld dient te worden om zo een langdurig leven te garanderen. Al onze kippenhokken hebben reeds al een laag buiten beits. Wij adviseren om het hok om de 2 jaar te beitsen met water gedragen buiten beits. Het is belangrijk dat je geen buiten beits gebruikt op terpentine basis, omdat het hok voor dieren is dien je altijd het kippenhok te behandelen met watergedragen buiten beits welke niet giftig is voor je kippen.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »