• Pets Gifts Kofferbak Beschermdeken Baxter
  • Pets Gifts Kofferbak Beschermdeken Baxter

Pets Gifts Kofferbak Beschermdeken Baxter

De hoes beschermt de zijkanten van de bagageruimte af met schuimmateriaal en zorgt voor antislip zodat het risico op letsel van de hond tijdens het vervoer wordt verkleind.
Artikelnummer:
5-3220-218-4011
Levertijd:
2-5 werkdagen
Reviews:

€49,95 €32,95

Incl. btw

Pets Gifts Kofferbak Beschermdeken Baxter

De kofferbak beschermhoes vergroot de veiligheid en het comfort van je hond. Vervaardigd uit sterk materiaal met dik schuim (10mm). De beschermhoes vormt een schuimmatras waarop je hond tijdens de reis comfortabel op kan liggen. De hoes beschermt de zijkanten van de bagageruimte af met schuimmateriaal en zorgt voor antislip zodat het risico op letsel van de hond tijdens het vervoer wordt verkleind. Tegelijkertijd beschermt de hoes de bagage ruimte van de auto tegen modder en haren en beschadigingen van de nagels van je hond. Deze hoes heeft een verlengde voorzijde die de autobumper beschermt wanneer je hond in of uit de auto mag springen.

De kofferbak beschermhoes is eenvoudig te plaatsen. Leg de hoes in de bagageruimte en zet hem vast met alle haken en klittenband. Haal voorafgaand aan het sluiten van de bagageklep het deel van de mat dat over de bumper zit naar boven en zet het vast met klittenband.

 

Afmetingen: 170 x 169 cm (Zie foto 2)

  • Materiaal: Polyester met PP Schuim
  • Makkelijk te reinigen met vochtige doek.

Super handig. Ik dacht dat die niet zou gaan passen...maar perfect. Ik blij, hondje blij.

Een hele fijne beschermdeken die onze kofferbak beschermd maar er ook nog eens goed uitziet! De stof is gemakkelijk schoon te maken en de honden vinden het heerlijk liggen (er zit een schuimlaag in).

Enig nadeel vind ik dat je hem alleen vast kunt zetten met klittenband, en dat wil nog wel eens losgaan.

Perfecte hoes, zeer tevreden over de kwaliteit en pasvorm.

Goede kwaliteit, goede levering

In een woord geweldig. Past perfect, makkelijk schoon te maken. Ik heb al veel verschillende kofferbak dekens gehad, deze is niet alleen in de prijs beter maar ook de pasvorm en kwaliteit zijn boven mijn verwachtingen. Top product

4.8 sterren gebaseerd op 5 beoordelingen Uw review toevoegen