• Konijnenhok Kiki 92 cm

Konijnenhok Kiki 92 cm

Door plaatsing van de ren onder het hok is het ook nog eens ruimtebesparend in uw tuin. Dit luxe konijnenhok heeft een mooie uitstraling en is een waar paradijs voor uw konijn of cavia.
Artikelnummer:
20077
Levertijd:
5-8 dagen
Reviews:

€129,95 €99,95

Incl. btw

Konijnenhok Kiki

Door plaatsing van de ren onder het hok is het ook nog eens ruimtebesparend in uw tuin. Dit luxe konijnenhok heeft een mooie uitstraling en is een waar paradijs voor uw konijn of cavia. Het beschikt over het traditionele stevige gaaswerk.

Overige specificaties:

  • Beschikt over een uitschuifbare lade voor eenvoudige reiniging
  • De ren heeft een eigen deur
  • De bovenste verdieping heeft 2 deuren. (gedeelte ren en nachthok)
  • Gemakkelijk op te bouwen


Afmetingen: 92 x 45 x (H) 80 cm.

Al onze konijnenhokken zijn vervaardigd uit dennenhout, ook wel sparrenhout genoemd. Dit vanwege zijn aangename houteigenschappen en natuurlijke uitstraling. De konijnenverblijven zijn allemaal met de hand gemaakt. Vanwege dit handwerk, en het feit dat hout een natuurlijk materiaal is, is het niet ondenkbaar dat er lichte kleur- of structuurverschillen kunnen optreden. Door weersinvloeden kan het voorkomen dat de kleur zich in verloop van tijd zal ontwikkelen. Hoewel al onze hokken reeds voorzien zijn van een transparante of gekleurde laag beits dient u het hok ook nog een keer extra te beitsen. Hiermee voorkomt u niet alleen eventuele schimmelvorming of rot, ook blijft de kleur mooier egaal en beter behouden.


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen