• Lord Lou Krabplank Girl with the Pearl

Lord Lou Krabplank Girl with the Pearl

De Copycat is anders dan de traditionele krabplanken. Hij is bruut, maar niet bot. Een echt kunstwerk. Katten hebben echter geen genade voor dit meesterwerk.
Artikelnummer:
0249
Levertijd:
1-3 werkdagen
Reviews:
€154,99
Incl. btw

Lord Lou Krabplank Girl with the Pearl

De Copycat is anders dan de traditionele krabplanken. Hij is bruut, maar niet bot. Een echt kunstwerk. Katten hebben echter geen genade voor dit meesterwerk. De krabkunst zelf is voor hen veel belangrijker. Onze lieve huisdieren zijn kleine vernielers. Kom tegemoet aan het verlangen van uw kat om te krabben en te slopen. De Copycat is gemaakt om te worden verscheurd door zijn tegenstander: uw geliefde kat.

Designer krabpaal 

De krabplank is ontworpen door Nederlands designer en kattenliefhebber Erik Stehmann. Hang de krabplank aan de muur of zet hem op de grond. Dankzij de slijtvaste sisalvezels krijgt uw kat niet zomaar zijn klauwen in de krabplank. Wij weten wat de ware overwinning is: een beloning voor uw kat, maar dan zonder krassen in uw bank. Een beloning die uw meubel spaart. Krabben of gekrabd worden, dat is de vraag.

Tijdloos design 

Verval heeft een zekere schoonheid. Gelukkig vervalt de Copycat niet snel. Het duurt wel een tijdje voordat de Mona Lisa, Stilleven met Bloemen in een Glazen Vaas of het Meisje met de Parel zijn verpulverd. Als kattenbezitter beschikt u nu over een stijlvol en luchtig, maar toch functioneel accessoire voor uw interieur. De Copycat is bijna net zo tijdloos als de kunstwerken zelf. Erik Stehmann liet zich bij het ontwerp inspireren door zijn eigen kat. In samenwerking met Lord Lou kwam hij tot dit unieke resultaat voor uw geliefde kat.

Afmetingen: 78 x 68 x 3,5 cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen