Voor 22:00 uur besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €49,00
Achteraf betalen met Billink
Review Logo8.3 @ Kiyoh
Webshop Keurmerk
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Voor 22:00 uur besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €49,00
Achteraf betalen met Billink

Exo Terra Natuurlijk bamboebos substraat

Exo Terra Natuurlijk bamboebos substraat
Productomschrijving
Exo Terra Natuurlijk bamboebos substraat De Exo Terra Bamboo Forest Floor is een meerlagig substraat dat je de mogelijkheid geeft om een bosbodem na te bootsen zoals die aangetroffen wordt in de natuurlijke bamboebossen. De bovenste laag bestaat uit zongedroogde, decoratieve bamboebladeren van duurzame afkomst. Met deze decoratieve toplaag kan je...

Exo Terra Natuurlijk bamboebos substraat

De Exo Terra Bamboo Forest Floor is een meerlagig substraat dat je de mogelijkheid geeft om een bosbodem na te bootsen zoals die aangetroffen wordt in de natuurlijke bamboebossen.

De bovenste laag bestaat uit zongedroogde, decoratieve bamboebladeren van duurzame afkomst. Met deze decoratieve toplaag kan je de zachte bodembedekking creëren die gevonden wordt in natuurlijke bamboebossen. De bamboebladeren zorgen voor een zachte laag waar dieren zich kunnen ingraven en hun schuilplaats mee kunnen verbergen. 

De basislaag bestaat uit rijk organisch materiaal afkomstig van duurzame, gemalen kokosvezels. Het is een 100% natuurlijk, ecologisch en biologisch afbreekbaar substraat met geweldige hygroscopische eigenschappen. De basislaag vormt een ideaal substraat om een natuurlijk beplante terrariuminrichting te creëren voor vochtminnende reptielen, amfibieën en ongewervelden. Kenmerken zoals een goede waterretentie, schimmelwerende eigenschappen en de aanwezigheid van hormonen die een natuurlijke wortelvorming stimuleren bevorderen het groeien van planten in jouw terrarium.

Leg 5-10 cm van de basislaag op de bodem van het terrarium. Besproei met water naargelang de vereiste vochtigheidsgraad. Plaats je decoratiemateriaal in het terrarium en bedek daarna de bodem met de deklaag van decoratieve bamboebladeren

Beschikbaar in:

  • 4,4 liter: 1,1 L bamboebladeren en 3,3 L gemalen kokosvezels

Productspecificaties

Artikelnummer
33/PT3111
EAN
0015561231114

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Dit heb je zojuist bekeken